Никъде не е написал, че точно сега иска да излиза по ресторанти, а и какъв би бил смисъла от точно такава фейк тема? Май си от тея, дето се пазят от 5G-то, а? Конспирация навсякъде, даже никой на света да няма изгода от подобно нещо.![]()
За разлика от теб, аз не пиша автосигнално, а взимам предвид всички обстоятелства. Форумът отдавна прелива с фалшиви теми и изтъквам очевидното, което не е наред и с тази. И в действителност, фейк или не, ти даваш безполезни съвети, при това и потенциално опасни с оглед на обявеното извънредно положение в страната. Докато стане изобщо време авторът да излезе навън и да ходи по срещи отдавна ще е забравил за тази тема и вероятно до тогава ще е имал време да изчете много по-полезни от “уникалните” ти съвети.
Пхахахахах, ти трябва да си следващият Грозен (и тъп)? Къде видя да му казвам СЕГА да излиза където и да било?![]()
Сериозно? Виж си мнението отново и ми кажи пак колко гениален се чувстваш за това, че казваш на хората очевидни неща като “ако е студено я заведи на кафе, а ако е хубаво времето излезете навън”. Ама ноу шит, Шерлоук! Така ли трябва да направи? И му е в кърпа въразана всяка, ако те послуша? Вероятно така и трябва, все пак малко хора са логични като теб днешно време. Сигурно на авторът грешката му е именно в това, че не различава много добре за какво е подходящото времето и например, ако не беше дошъл да му го напишеш, би я завел на кафе, ако е топло или на разходка, ако вали. Ей сега след гениалните ти съвети авторът ще бодва наред. И сега можеш да се почувстваш като спасител на една клета душа от заблудата и дали в дъждовно време се правят разходки или се ходин на кафе.
П.п. Понеже спомена и друг потребител, тогава и аз ще добавя нещо за него. Грозният е много по-умен от теб!