.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Връзка

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Това би означавало, че стари моми не би трябвало да съществуват. Но имам други наблюдения, особено върху туристическия бранш, където по-голямата част от туристите са жени и мога да кажа, че доста от тях са със статут необвързани.

А какво ще кажеш за комбинацията ниска, дебела, грозна жена с беден, нисък и неатлетичен мъж. Възможна ли е?
    Разбира се, че може да има такава комбинация. Но тогава партньорите просто не се привличат чисто физически и явно са намерил изход от правилото правейки компромис с това, което харесват може би като си затварят очите докато правят "любов". Чувството за самота е по-силно и в крайна сметка пораженчески приемат, че или ще си загинат сами с много котки, или ще намерят някой кой да е сакат, кьорав, кривозъб и прочее е до себе си и с него ще създадат следващото поколение бета мъже или жени обречени да са като тях самите заради предадените от родителите им "грозни" гени . И такъв е кръговратът на живота от както свят светува. По същия начин продължават да се предават и "егоистичните гени" на онези, които имат строги критерии за красота и няма "да ти дадат шанс" независимо от това колко се стараеш да компенсираш липсите си с поезия или интелект...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    и с него ще създадат следващото поколение бета мъже или жени обречени да са като тях самите заради предадените от родителите им..
    Да, една голяма част от причината тези хора да се бъгнат е ако са имали дебилни родители, особено опасно е явлението "дебилна майка", при наличието на която, дори смея да твърдя, че в този случай от гледна точка на психологическо развитие на детето (а не от към чисто материалната му осигуреност), детето по-добре да е без майка.
    Разбира се мисля, че нещата не са съвсем предопределени от родителите, и този вече пораснал човек има шанс да се съвземе от смачканата си психика, но това ще му струва големи страдания и усилия (+ Божията помощ).

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Да, една голяма част от причината тези хора да се бъгнат е ако са имали дебилни родители, особено опасно е явлението "дебилна майка", при наличието на която, дори смея да твърдя, че в този случай от гледна точка на психологическо развитие на детето (а не от към чисто материалната му осигуреност), детето по-добре да е без майка.
    Разбира се мисля, че нещата не са съвсем предопределени от родителите, и този вече пораснал човек има шанс да се съвземе от смачканата си психика, но това ще му струва големи страдания и усилия (+ Божията помощ).
    Това е едно от малконо теща за които съм съгласен с теб.
    Ами пича беше барман, нон-стоп връзки за удоволствие и накрая така си остана. Хем иска да има сериозна връзка, а все се случва, че тази връзка е била само удоволствие и краткотрайна.
    Това е така, защото твоят познат така си е избрал и не търси нищо сериозно. Дори да иска някак си сериозна връзка, вече е създал други навици.
    А можи би дори и след 30, все още няма пари и жените сами бягат!

Както обикновено - евалата на TrollFactory! Казал е почти всичко и почти не се сещам какво да добавя!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това е едно от малконо теща за които съм съгласен с теб.
    Не помня за нещо да съм спорил с теб.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А можи би дори и след 30, все още няма пари и жените сами бягат!
    Мисля, че не е заради парите, защото е барман не в някоя забита селска кръчма, а в известна чалготека в един голям провинциален град.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си