.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Връзка

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Да, една голяма част от причината тези хора да се бъгнат е ако са имали дебилни родители, особено опасно е явлението "дебилна майка", при наличието на която, дори смея да твърдя, че в този случай от гледна точка на психологическо развитие на детето (а не от към чисто материалната му осигуреност), детето по-добре да е без майка.
    Разбира се мисля, че нещата не са съвсем предопределени от родителите, и този вече пораснал човек има шанс да се съвземе от смачканата си психика, но това ще му струва големи страдания и усилия (+ Божията помощ).
    Това е едно от малконо теща за които съм съгласен с теб.
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ами пича беше барман, нон-стоп връзки за удоволствие и накрая така си остана. Хем иска да има сериозна връзка, а все се случва, че тази връзка е била само удоволствие и краткотрайна.
    Това е така, защото твоят познат така си е избрал и не търси нищо сериозно. Дори да иска някак си сериозна връзка, вече е създал други навици.
    А можи би дори и след 30, все още няма пари и жените сами бягат!

Както обикновено - евалата на TrollFactory! Казал е почти всичко и почти не се сещам какво да добавя!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това е едно от малконо теща за които съм съгласен с теб.
    Не помня за нещо да съм спорил с теб.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А можи би дори и след 30, все още няма пари и жените сами бягат!
    Мисля, че не е заради парите, защото е барман не в някоя забита селска кръчма, а в известна чалготека в един голям провинциален град.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си