- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Старите кучета
Стигнах до извода,че заради такива като мен са измислени смъртните присъди. Но са отменени понеже такива като мен са на власт. Грабя с две ръце от живота и нищо не връщам,имам си кариера,име и две котки пазещи пчелните ми кошери.
Вече гледам повече да съм на спокойствие.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз не знам защо,но очаквах новите тийнове да са превзели форума пък то..
Последната година от гимназията изпаднах в депресия, случиха ми се доста ужасни неща. Тревожността и до днес ме преследва. Приеха ме в университета по желаната от мен специалност и след година и половина нещо просто ми светна, че не ме вълнува тази специалност. Зарязах я.
След няколко кратки и неуспешни връзки се залюбих с най-добрият ми приятел, заедно сме вече 8 години. Миналата година се оженихме, нямаме деца все още.
Започнахме малък бизнес, работихме 4 години и се провалихме жестоко. Теглихме по една майна на всичко и заминахме в ЧУЖБИНАТА. Първоначално беше много трудно, но ето че сме тук вече 4 години и всичко е топ ❤
Дали има и други като мен,преместили се в бг-мамата