.
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Това не знам какво трябва да означава, ако може да ми разясниш.

Да, било е гадно да си зависим селянин. Където и да е по света, независимо от коя религия си. Затова ти препоръчвам да прочетеш книгите.
    Явно не забеляза, че турски войници са отвличали жени и деца (християни) за да ги продават на пазара в Цариград за роби (наскоро в ИДИЛ беше същото между другото). Както и не си забелязала, за пренебрежителното отношение към българите, като втора ръка хора, като е даден пример, че някое турчин може да си отрепе поп на улицата, затова че му се сторило, че го гледа накриво и няма да последва кой знае какво наказание и подобни.

Според мен има разлика между двете понятието "роб", когато се говори, че един народ е поробен и когато си говори за роб, като индивидуален статут на даден човек - то е ясно, че няма как да превърнеш цял народ да са в положение на роб в индивидуалния смисъл и думата "роб", но от смисъл на думата отнесена към народ, може да се нарече робство или поробване. Но дори и да не е робство, си е било човеконенавистен режим. Но явно за тебе тоя режим не е бил дори човеконенавистен, просто няма смисъл.
    Последно редактирано от defender : 05-26-2020 на 13:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си