.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
  1. #1

    Unhappy Дали ме харесва,объркана съм?

    Добър вечер! Аз съм момиче на 16г.и моя проблем е че харесвам едно момче от класа ми,но не знам дали той ме харесва
    Държи се много интересно,ще се опитам да бъда колкото мога по-кратка...Постоянно се дразни с мен аз му отвръщам,закача се,често сяда до мен и се върти около мен постоянно,не е минал ден,в който да не сме се дразнили до сега,хващам го да ме зяпа в час понякога,постоянно ми говори за едно друго момче,което преди харесвах,често ми споделя лични неща,имаме и много спомени...целия клас намеква ,че има нещо между нас ,но аз смятам ,че само се подиграват,не знам дали има някакви симпатии към мен много ме обърква,единствено с мен се държи така на другите почти не обръща внимание...Благодаря Ви предварително!
    Последно редактирано от Karen : 02-06-2020 на 20:42

  2. #2
    Очевидно е, че има симпатии към теб. На тази възраст момчетата обикновено не знаят как да се държат, когато харесват някое момиче и започват да го дразнят.

  3. #3
    Що не го питаш направо? Ще си спестите много време и недомлъвки.

  4. #4
    Така е...но се притеснявам,че ако не ме харесва,ще каже на останалите и ще стана обект на подигравки,гадното е че сме от един клас

  5. #5
    Щом ти говори за друго момче май не те харесва

  6. #6
    И аз имам горе долу същия проблем на 16 съм. Харесвам едно момче той е на 17. Всяка сутрин в уч. той ме закача неговите приятели ми казаха че и той ме харесва.Но незнам как да му го кажа??? ако някои може да помогне да пише

  7. #7
    Супер фен Аватара на RiB
    Регистриран на
    Jan 2014
    Мнения
    1 514
    ами, аз като съм го правил това - съм го правил, за да се ебавам с момичето, не чак толкова симпатии :Д ако е по-спрял - ще има симпатии

  8. #8
    Супер фен Аватара на RedArmy
    Регистриран на
    May 2011
    Мнения
    1 646
    80-90% вероятност да те харесва Направи първата крачка. Ние като бяхме на 13-14 сме пляскали момичетата по дупетата и сме ги гонели и те са пищели, защото сме били смотаняци и не сме знаели как да се държим с момиче Таа... 16 не е много повече
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

  9. #9
    До авторката. Щом не се държи с другите така очевидно те харесва, не са само симпатии. Симпатията си е много малка форма на харесване и ти определя само дали имаш шанс или не. При теб направо трябва да действаш. Знаеш, че мъжете сме си курвари и ще мине време и ако не покажеш, че ти имаш симпатии към него ще се откаже постепенно.
    Ето какво трябва да направиш просто. Излезете само двамата за ЧАСОВЕ. Не дей така да правиш ей така да го каниш направо на кафе. Поразпитай го къде е ходил из природата,из града,селото. Къде не е бил. Къде ти си била и неси. И пробвай да да го заведеш на място където той не е ходил или го накарай да те заведе там където ти не си. Даже му, ако не стане веднага започвай да настояваш, че много ти се ходи и ти е интересно. Дори и да си била там преди. Важното то е да бъде интересно излизането и да няма кой да ви разсейва и да прекарате повече време. Затова разходка из природата е идеална.
    Също щом се разхождате и се бъзикате и ти му отвръщам. Момчетата много обичаме така. Но да е в кръга на шегата. Гледай ако те засегне с нещо да не се сърдиш, също ти гледай да него ядосаш с подигравки.
    Усмихва му се постоянно.
    Ето ти и един кос. Споделяй с него проблеми. Дори ако си много разстроена не търси първо помощ при приятелки, а при него. На мъжете ни е слабост да утешава ме разстроена момиче и тя да ни е в прегръдките. Общо взето му се отдавай щом го харесваш и ти е на сърце. Но си проучи из даскалото ти да е не се окаже курвар за всеки случай и после да си с разбито сърце.
    Помни винаги му се усмихвам, радвай му се като покрай теб и най-вече му се отдавай. Неочаквано че ако е неопитен бързо ще те целуне. Просто казано покажи му че го харесваш, но на него не на другите. Това се иска.

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си