Много ми е чудно как повечето ми колеги в университета работят по професията и взимат 3-4 хиляди на месец, та въпроса е от 5 месеца съм безработен тази година завършвам университета и никъде не ме взимат на работа, просто защото нямам опит може би, но знания имам по цял ден вися в jobs-a да пускам CV-та и от никъде не ми звънят, дори вече пускам за каквато работа ми падне-въпроса е, че до сега съм работил само по ресторанти и в един компютърен сервиз, но сега не знам какво става и ходя и разпитвам и казват ще ви се обадим и тва е, на какво се дължи това-сега вися в нас и се чудя кво да правя? Дори и за най-хамалската работа не ме викат? Какво да правя мисля да ходя в София, защото там уж повече възможности за работа имало, в тая тъпа Варна нищо няма, специалността ми е актуална-компютърна-1000 обяви има за програмисти и администратори и какво ли не, направо се чудя вече защо учих 4 години? Въпроса е, че и дори на други места не ми звънят-Дайте някакви съвети, и език знам и кво ли не съм работил, не знам защо този период така останах без работа? Срам ме е направо нямам 5 лева дори трябва да искам от нашите как се оправят другите-Къде ми е проблема? СВ-то ми е 6, мотивационни писма пиша кво ли не, но то навсякъде искат тоя шибан опит от къде да го взема?