.
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Threaded View

без първо да се опиташ да се научиш да плуваш там където краката ти достогат дъното.

Какво искаш да кажеш с това? Как да сваля критерия, не си падам по миски и кифли. Търсех нещо по земно истинско момиче. Видях я и ме вплени погледа и. Не беше нито топ модел нито някоя наперена кифла..опитах малко по малко да и привлека вниманието.. успях ..уви.за малко.

Към дреам: търсех партньор за сериозна връзка. Човек с който са споделям да излизам.. да си говоря да, да прегръщам, да целувам.. абе както иска са прозвучи.. да наистина съм влюбчив защото през цялото това време дори не се сещях за друг.. или пък за друг човек просто бях Влюбен... не ме впленяваше само погледа или пък нещо.от визията и .... или както казва горния колега статуса в инстаграм не.. не не.. вплеме чистототата в нейните очи... начина по който тя пеееше, по който говореше.. усмивката и.. начина по който ме гледаше като се запознахме...

Намерихме обща тема по край пееенето, постоянно си говорехме... правех и комплименти и за въшността и за таланта и за начинани на мислене..

Може да изглеждам жалък но това бях аз.. истинския неподпраавен .. донякъде срамежлив.. но дори мъничко да ми беше дала шанс щях да я залея с цялата си любов... Исках да и покажа какво чувствам на какво бих бил способен....звучи глупаво но понякога не пита...

Чувствам се адски глупаво в момента... а сън 90кг човек на 25г и втори ден уж искам да съм силен, но съм слаб.. искам чувствата да преминат в омраза за де не се терзая толкова, но не мисля чембих успял..

Факта че виждам че тя дори не трепна и не се замисли изобщо след това..... ме кара да се чувствам още по жалък..

Търсил.съм любовта в грешния човек.. да говоря за онова чувство в което не ту пука за друго.. не те интересува как е облечен човек.. беден ли богат ли е.. от какво семейство е... просто искаш да го обичаш.. е искам много в тоя глупав свят..
    Последно редактирано от Gre33en : 06-14-2020 на 20:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си