- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заслужава ли си да бързаш.
без първо да се опиташ да се научиш да плуваш там където краката ти достогат дъното.
Какво искаш да кажеш с това? Как да сваля критерия, не си падам по миски и кифли. Търсех нещо по земно истинско момиче. Видях я и ме вплени погледа и. Не беше нито топ модел нито някоя наперена кифла..опитах малко по малко да и привлека вниманието.. успях ..уви.за малко.
Към дреам: търсех партньор за сериозна връзка. Човек с който са споделям да излизам.. да си говоря да, да прегръщам, да целувам.. абе както иска са прозвучи.. да наистина съм влюбчив защото през цялото това време дори не се сещях за друг.. или пък за друг човек просто бях Влюбен... не ме впленяваше само погледа или пък нещо.от визията и .... или както казва горния колега статуса в инстаграм не.. не не.. вплеме чистототата в нейните очи... начина по който тя пеееше, по който говореше.. усмивката и.. начина по който ме гледаше като се запознахме...
Намерихме обща тема по край пееенето, постоянно си говорехме... правех и комплименти и за въшността и за таланта и за начинани на мислене..
Може да изглеждам жалък но това бях аз.. истинския неподпраавен .. донякъде срамежлив.. но дори мъничко да ми беше дала шанс щях да я залея с цялата си любов... Исках да и покажа какво чувствам на какво бих бил способен....звучи глупаво но понякога не пита...
Чувствам се адски глупаво в момента... а сън 90кг човек на 25г и втори ден уж искам да съм силен, но съм слаб.. искам чувствата да преминат в омраза за де не се терзая толкова, но не мисля чембих успял..
Факта че виждам че тя дори не трепна и не се замисли изобщо след това..... ме кара да се чувствам още по жалък..
Търсил.съм любовта в грешния човек.. да говоря за онова чувство в което не ту пука за друго.. не те интересува как е облечен човек.. беден ли богат ли е.. от какво семейство е... просто искаш да го обичаш.. е искам много в тоя глупав свят..
Последно редактирано от Gre33en : 06-14-2020 на 20:21
Може и нарочно да се прави на недостъпна. Според мен недей да се отказваш съвсем, но и не бъди прекалено настъпателен и нахален, но и не я отписвай напълно. В смисъл щом я харесваш не си затваряй сам всички врати, а ако се появи през това време някоя друга, всичко е точно. Хем няма да имаш и угризения че й изневеряваш.
Последно редактирано от defender : 06-14-2020 на 20:32
Не знам да ли се прави нарочно на недостъпна но се съмнявам.. ако имаш някакви симпатии кън някого все ще опитваш хем да го дразниш хем да му показваш че не ти е напълно безразличен..
Искам да я забравя но едва ли ще мога лесно и скоро.. да се надявам повече на какво? Аз ако не и пиша то разговорите и комуникацията с нея спира до тук.
Освен да се надявам да я засичам някъде на живо.. съмянвам се.. имах шанс да я засеча 5 6пъти и то винаги бяха места и време всякал някой ме караше да съм там .. вярвах че може да има нещо, че нищо не е случайно, но уви явно бъркам..
Вече трети ден и малко си дойдох на себе си и започнах да си мисля какво къде бъркам.. забравих да спомена един малък но важен факт.
В петък вечерта тя каза че не мисли да инаме нещо повече от фр.. ден преди това аз я засякох на същото място където се бяхме срещнали преди две вечери.. заговорихме се.. питах я къде е била какво прави.. и изведнъж се реших и и казах искаш ли тея дни да излезем на кафе или нещо подобно..?
-само двамата ли? Беше нейния отговор
Ами да, ако пък те е срам може да закараш някой ^^
-аа не ме е срам.. ще видим добре.
Нали ще получа отговор от теб?
Да разбира се и си казахме чао.
Бях си мислил как да я поканя, да и пиша ли да я поканя като я срещна.. и просто реших че сега трябва да и го кажа и го изрекох..
Може леко да съм я изплашил.. всъщност дори исках още.от предната вечер да я поканя по чата защото си говорихме мн мило, но не я питах.. въпреки че ми пращаше поздрави как пее моя любима месец.. и т.н. попитаме с коя песен бих я описал нея като човек..
Без да се замисля и пратих една уникална песен.. и отдолу и написах защо мисля така.. защото е нежна и мила като песента...
В тоя момент я почувствах по близо до мен.. но явно съм сбъркал..
Последно редактирано от Gre33en : 06-15-2020 на 15:53
Това беше болезнено за четене
.
https://www.youtube.com/watch?v=pXvpvQNVv1Y
Силно се надявам да тролиш пич, за твое собствено добро.
Съмнявам се, че авторът й е говорил с часове до малките часове на деня (както той самият разказа) само за външния й вид.
Ама ти сериозно ли?...![]()
Искам да кажа, че трябва да се насочиш опитите си към някоя по-ниска летва? Толкова ли сложно се изразих?
Явно момичето е усетило, че се каниш да я "залееш с цялата си любов", а тя не е искала да се изцапа.