- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Viber за Windows 7
Прав си, но аз по-скоро бих го нарекъл: "не издържа на натиска", по-скоро рано се отказаха или пък не я развиха навреме. Когато ги взеха от Майкрософт, тотално затънаха, но никога не съм имал такъв телефон (с MS операционна). Новите са им сравнително добре, но съм съгласен, че всички телефони сега са, като цяло, еднакви. Една рамка, едно Горила-глас стъкло, несменяеми батерии, много безсмислени приложения, както каза ти, отделно такива, които работят като фон и само заемат ресурси. "Тесла", ако говориш за електромобилите, ги карат малка част от тези, които работят там, главно тези, които се мислят за големи "новатори", а всъщност са лекета. Повечето по-осъзнали се, са с "Мустанги", с 8 цилиндрови V-образни, щото могат да си го позволят. А на най-осъзналите се, реално не им дреме какво карат, те имат други приоритети. Иначе, телефон над 250-300лв. едва ли бих си купил, дори да съм милионер - безсмислено е, просто има някакви оптимални характеристики и след това после е твърде безсмислено, наистина.
Те са си точно SD карти - твърда памет - Solid State. На това не бих се доверил за важни документи...
Ще взема да пробвам Операта пак, да видя как ще ми се стори тоя път... Иначе всички крадат лични данни, но аз не съм наркодилър, че да ме е страх, просто самия факт, че някой чете къде какво си писал, ме дразни.
Според мен от тия "смарт" телевизори няма нужда всъщност. Тъпо е. Тъпо е, както е тъпо и на дисплея на пералнята ти, като я включиш да ти пише "Hello". За мен е тъпо, де, а който иска - да си сложи. А с тоя голям размер - телевизора да е колкото вратата, по-скоро се опитват да замажат положението с това, че не им се получава да докарат хубав и реалистичен образ. Телевизора в хола ми беше с кинескоп, 71см диагонал (28 инча) и дава страхотна картина. За толкова години, откакто е купен, съм му преправял само вертикалното отклонение и крайните транзистори за основните цветовеВсъщност съм го дал на нашите, само те си го гледат, бяха го отписали, но аз се заинатих да го оправя, това е все едно някой да е болен и ти да кажеш: "айде махаме го тоя, изживял си е живота вече". Аз от години съм намразил телевизията - 80% реклами и 20% тъпо съдържание.
Последно редактирано от RedArmy : 06-18-2020 на 17:39
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.