Аз хардуера го разбирам, като цяло, софтуера ми е по-големия проблем (новите приложения), но да речем, че се оправям някак. На мен и 80 GB ми стигат реално, за основните неща, повечето данни са ми текстови документи и разни схеми и електронни неща, които заемат килобайти и не са нищо. Но 15 GB си е прекалено малко, отделно от това, не се знае тези сайтове за ъплоуд докога ще са живи, с "прикачи" какво стана"...
За ОС - основно за интернет и разни специализирани програми за електроника, но те не заемат много ресурси. Иначе, да, свикнал съм с Windows и не искам да го сменям, не харесвам Microsoft, но ми се струва най-потребителски ориентирана. Без 10-ката

Хардуера е добре (като за 2008-ма година

). RAM - 2 x 2024, преди 4-5 години я сложих, картата казах - 4850, системен хард - SSD 120 GB, дъното не помня какво слагах последно, а да - Gigabyte GA-G41M-ES2L - 1.4, мисля, тогава беше доста добро, 150лв. дадох, майка му мръсна

Процесора - E8400, овърклокнал съм го до 4 GHz. Вървят си гладко нещата, дори и сега, аз му слагах едни кондензатори по шините, че се бяха пре*бали, но си работи.
-----------
За телевизорите - около края на 1989-та, баба ми и дядо ми са си купили телевизор Кристал - български, цветен, с дистанционно, този същия, за който говорих, за, мисля около 2000лв. Преди това Електрон, а нашите - Темп. При положение, че, заплатата им тогава, е била около 250-300лв., все ще се спестят. Аз имам телевизор София-85, картината, която дава, е по-добра от LCD. Това, с едно парче тел, хващаше всички национални програми, докато още имаше аналогови. Обичам го

А и колко години живеят днешните телевизори? А тези са ме надживели - единия е на 31, другия на 35 и ще изкарат и още толкова. Заслужава ли си тогава инвестицията? Аз и преди съм го казвал - няма смисъл от такава измислена конкуренция и напредък, целта на които е, просто "да стимулират икономиката" (което всъщност означава компаниите да имат по-голям растеж".