.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 325

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Аве тва с неправенето на секс преди сватбата, доста глупаво ми се струва. Как така ще се обвържеш за цял живот, без първо да разбереш дали е добра в леглото? Представи си ожениш се за някоя, и доиде първата брачна нощ, а тя просто седи там като права дъска, не знае как да върти дупето, не знае една свирка как да ти направи.... Голямо разочарование ще да е.
    Аве за мен това е второстепенно. Ще гледам да я предразположа, да се отпусне момичето и както може, така да прави секс, нека покаже своите уникални възможности, които само тя притежава.

Сега, ние още като сме се вземали, все нещо сме харесали в телата си, така че дори и в секса да е дъска и да не знае как да върти дупето, то самото й дупе (само по себе си), пак ще ме "надърви", ве.
    Последно редактирано от defender : 06-18-2020 на 20:56

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    то самото й дупе (само по себе си), пак ще ме "надърви", ве.
    Казано като истински християнин.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Аве за мен това е второстепенно. Ще гледам да я предразположа, да се отпусне момичето и както може, така да прави секс, нека покаже своите уникални възможности, които само тя притежава.

Сега, ние още като сме се вземали, все нещо сме харесали в телата си, така че дори и в секса да е дъска и да не знае как да върти дупето, то самото й дупе (само по себе си), пак ще ме "надърви", ве.
    С това съм съгласен.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си