Запознахме се в нета, бях я виждал на живо и намерих инстаграма. Започнах да и пиша от време на време отговаряше рядко или само слагаше сърце.
Мина се един месец рядко и пишех .. пробвах пак пак ударих на камък..
Минаха се две седмици и не знам как но и задържах вниманието, писахме си цяла вечер, казах и че съм я виждал, но ме е било срам да я заговоря на живо, и тя ме подхвана, къде кога.. и се разписахме
Започнах да и пиша ежедневно, но много исках да я видя на живо.. когато и да и пишех отговаряше, но само веднъж пое инициатива да започне разговор(не че.ми е проблем да и пиша винаги първи, но все пак)
Случи и това засякохме се на живо, беше много усмихната от далече ме позна и тя дойде при мен за да се запознаем официално. Размехме две три реплики и всеки си пое по пътя(на кафе се засякохме)
След два чаас и нещо си тръгнах с моите приятели от кафето и реших да направя 1-2кръга с колата.. обикалям си обикалям си.. чух се с едни авери, и след това кого да видя на една пейка, същото момиче с приятелката и седят и си лафеха нещо... заобиколих за да съм сигурен че са тр и се реших ще спра и я поздравя отново... Тя с някакво чувство на изненаданост оо ама това ти ли си, къде ходиш.. ела при нас.. паркирах и седнах до тях, но хем сефте я виждам, хем съм срамежлив пък и нейната приятелка беше там.
Поговорихме си, направих и няколко комплемента, запозна ме и с нейната приятелка и колкото и да я харесвам се притесних и нямаше с какво да продължа разговора, а тв ме гледаше едно миличко и постоянно с усмивка до ушите.
Казах им чао и си тръгнах.. после си писахме до 5ч сутринта..
Днес отново и писай а у, правя и постоянно комплименти, пуска сърца смее се...но както преди да я видя така и сега ме обвземат чувства че може да и досаждам и не знам да ли поне мъничко ме харесва или и да и допадам.
Чудя.се сега да я поканя на среща, но ме обвземат чувства на несигурност, да не си помисли че много бързам или че разбирам нейните сигнали погрешно..
Искам.да я заведа на кафе, или разходка в един парк, но за целта трябва да се навие да я закарам с колат(парка е далеч) а не искам да помисли за някой нахалник, аз наистина искам просто да я опозная още повече и ако е писано нещо повече.
Ако и го изръся това хайде.да се видим или хайфе на кафе или хайде да се разходим някоя вечер/привечер..
Въпроса ми и към двата пола,но дамите как ще реагирате ако някой реши да ви покани за кафе.. но не се познавате много добре.