.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Грозен, ако беше прочел историята, щеше да видиш, че тя не може да се представи само с 4-5 изречения, че да се разбере проблематиката на нещата.
    Със сигурност авторът можеше и по-синтезирано да каже нещата!

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Интересно ми е сега, какво ще кажеш, след като момчето е имало пари и хубава работа, и въпреки това приятелката му изведнъж го напуска. Явно, не всичко е пари, въпреки че и те са важни, но явно и други неща имат значение за жените.
    Бил е путка! На никоя жена не й харесва мъжът до нея да е мекорък и слабохарактерен! Някои жени дори обичат да имат мъж, който да ги поставя на място, а не да е само обратното.

Цитирай Първоначално написано от stefan89sofia Виж мнението
    Здравей,
    Относно първото питане. Обясних всичко с думите " сълзи "Съжалявам, но аз трябва да си тръгна".... Ще пропусна драматичната част. "Абсолютно целенасочено пропускам частта, в която тя ми признава за нещо, което още повече ме шокира и ме накара да се чувствам празен отвътре. Пропускам тази част, защото смятам за мъжко да го примълча, а и все пак да запазя достойнството на момичето (макар и анонимно).
    Можеше да започнеш от тук! Какво достойнство? Та тя те е изхвълила като парцал от живота си, сигурно е преспала и с друг докато сте били още заедно, а ти ще й "пазиш достойнството". Явно си просто путка и винаги ще се получава така, защото не те уважават. Путкенско е да си изливаш душата в цели две - три страници формат A4 тук и накрая баш на най-интересната част да кажеш тъкмо как мастията те е преебала и... "ааа не, няма да ви казвам, че й пазя достойнството". Искам си 30-те минути четене да ми се върнат обратно!

Няма нищо достойно в такива женски постъпки, нито съществото, което ти се е подиграло така заслужава да продължаваш да "го пазиш" и да си готов да му падаш на колене за прошки, да се стига до сълзи и т.н., ако твоята "вина" е единствено в това, че не си знаел, че ще й омръзнеш и тя ще си търси друг. Да не говорим, че не е имала никакво достойнство да ти каже навреме, а е чакала "удобната възможност". Колко жалък трябва да си, за да продължаваш да лазиш в краката на подобно същество дори и само на думи в някакъв форум, години след събитието?

Относно втората ми връзка (когато заживяхме заедно) и разказах тази цялата история, то тя не си тръгна веднага. Мина известно време (1-2 седмици). И просто реши да ми сподели, че вече не чувства същото и се чувства доста "обременена" от моята история и, че го мисли постоянно. По-скоро искаше "почивка". Почивка, която се оказва постоянна.
    Очевидно нещата са били така или иначе към своя край. Как една история от миналото ти ще я "обремени" чак пък до толкова? Просто си й дал удобен повод, а тя е била поредният най-обикновен миндил, който те е разкарал по собствено желание имайки наглостта да си изчисти съвестта хвърляйки в последствие цялата вината върху теб. А ти единственото, което си направил е, че си отворил душата пред нея и си й разкрил нещо от миналото си, което не е в никакъв случай факт, който да би трябвало да я отблъсне. Напротив, ако беше неповърхностна и истински обичаща те, такава история е щяла да говори само за това колко чувствителен си на тази тема и да я мотивира да ти покаже другата страна на нещата. Вместо това, тя си е била чукалата, а теб те е обвинила в какво ли не не правейки нищо по-различно от миналия миндил, така че да ти остави още една допълнителна силно травмираща следа в душата ти за за години напред. И явно белегът на раната става все по-голям като с надпис изгравиран върху дърво с годините.

Доста повърхностно мнение, но въпреки това го приемам, но няма как да се съглася. Утре другиден ще имаш семейство, жена, деца и т.н. И цял живот трябва да си седя с мисълта, че този човек във всеки един момент може да си тръгне? Цял живот трябва да живея с мисълта, че май не е много сигурно да се доверявам напълно на този човек? Това ли е ? Така ли трябва да е?
    Изобщо не е повърхностно мнение! Да, цял живот трябва да си нащрек, че такива неща се случават! Иначе ще си като това дърво, за което говорих по-горе и ще даваш освен целият да си в растящи белези да те и опикават като допълнение, освен ако не си изградиш защитен механизъм (ограда около себе си).

Знам, че отстрани може да звучи малко "нежно" и "пе****" с извинение, но далеч това не е проблема. Не ме е срам, че изпитвам чувства и емоции, дори и във времена като тези, където изневерите и лъжите са навсякъде около нас.
    Ето, сам си каза, че става въпрос за изневери. Просто си попадал на много тегави минидили и си малко твърде женствен, според мен, което е поправимо. Не знам какви глупости ти говори психотерапевтът ти, но доста те е сбъркал. Съветвам те, ако изкарваш добри пари, да си живееш живота грабейки от него с пълни шепи, да ходиш по платена любов и т.н. и като му дойде времето ще срещнеш някое скромно момиче, което вече ще имаш самочувствието ти да опитомиш, а не обратното. В момента си като някаква изтривалка.
    Последно редактирано от TrollFactory : 06-23-2020 на 10:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си