.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Threaded View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    На никоя жена не й харесва мъжът до нея да е мекорък и слабохарактерен! Някои жени дори обичат да имат мъж, който да ги поставя на място, а не да е само обратното.

----

Явно си просто......и винаги ще се получава така, защото не те уважават. ..... е да си изливаш душата в цели две - три страници формат A4 тук и накрая баш на най-интересната част да кажеш тъкмо как мастията те е преебала и... "ааа не, няма да ви казвам, че й пазя достойнството". Искам си 30-те минути четене да ми се върнат обратно!
    Изобщо не е повърхностно мнение! Да, цял живот трябва да си нащрек, че такива неща се случават! Иначе ще си като това дърво, за което говорих по-горе и ще даваш освен целият да си в растящи белези да те и опикават като допълнение, освен ако не си изградиш защитен механизъм (ограда около себе си).

----

Ето, сам си каза, че става въпрос за изневери. Просто си попадал на много тегави минидили и си малко твърде женствен, според мен, което е поправимо. Не знам какви глупости ти говори психотерапевтът ти, но доста те е сбъркал. Съветвам те, ако изкарваш добри пари, да си живееш живота грабейки от него с пълни шепи, да ходиш по платена любов и т.н. и като му дойде времето ще срещнеш някое скромно момиче, което вече ще имаш самочувствието ти да опитомиш, а не обратното. В момента си като някаква изтривалка.
    Грозен, грозен, много ти прозират фейковете, бе, вземи смени репертоара малко...
    Последно редактирано от Rengur : 06-24-2020 на 13:15
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си