Цитирай Първоначално написано от belphegor Виж мнението
За мен, брато, дългата коса е женствена. Късата не е. Но пак казвам не е яко да съдиш по външен вид и по тва кво е модерно.
Нормалните и скромни значи с къси коси и космати крака ли?
Намери си момиче по характер опознайте се и ѝ кажи в някакъв момент че се кефиш на косми по пичето и може да си пусне що не.
Пак казвам момичетата не са некви предмети че да ги гледаш по тва докъде им е косата и как са облечени. Баси.
Няма как да стане. Външния вид е важен. Няма как да съм с жена, която не ме привлича сексуално само заради нейния характер. И не съдя по това което е модерно. Точно обратното. Не харесвам сегашната мода. Дразнят ме и не ги харесвам скъсаните дънки, черните кожени якета и изправените дълги коси, орловите нокти, татуйровки и т. н.

Искам старомодно(нормално) момиче.

И дългата коса не е женствена. Дразнеща е. Не косата е това, което прави момичетата женствени. Едно момиче трябва да има цици и задник за да женствено.

Момичетата с дълга коса дори и да не е изправена не са ми достатъчно сладки и не мога да се влюбвам в такива. Мога само с момичета косичка не по дълга от вратлето и с бретон.

И да момиче с косми по краката и с къса коса попада в графата скромно и натурално момиче.

Аз така си го представям перфектното момиче. Моя идеал за момиче е брюнетка с къса коса и с бретон, с косми по краката, ръцете, отдолу, около ануса и на подмишницте, носи нормални дънки, а не скъсани, ходи с подрязани нокти, не слага много грим. Високо е около 162 сантиметра и обича да прави секс всеки ден и във всички пози и обича музика.

Перфектното момиче едва ли ще намеря, но поне искам да намеря нещо, което се доближава до идеала ми.
Най-вече на външен вид.