.
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Не мога да разбера защо я има тази едва ли не shitpost тема, дефендъра се отказа от монолозите в темата "Православие" и закъснелият му биологичен часовник започна да тиктака, чудейки се защо клечи сам.

Имаме си тема за жените и парите в темата "ВЕЧНИЯТ ВЪПРОС - Каква е цената на любовта?" , където Грозния, TrollFactory и накрая малко аз направихме полезен и интересен анализ.

Дефендъре, ти имал ли си приятелка досега? Ама имам предвид истинска приятелка, а не измислени образи като Елисавета на другаря Исаев? Можеш ли да си позволиш такава?

Мислил ли си някога да се ожениш най-сетне и да ни оставиш всичките на мира в покой?
    Първо, обясняваш как заради кофти характера на мъжа, дето биел жена си и нямал нормални семейни отношение с нея, и как заради това се прецакала и психиката на дъщеря им, а в същото време си срещу моето становище.

Вие в момента с Трола и Грозния, защо си допадате и сте в една групичка - заради парите или заради характерите. Ако аз ви дам 100 лв., ще влезна ли във вашата групичка, ще си допаднем ли по характер, едва ли. Щастие ли ще е това между нас, ми няма да е щастие, токсична среда ще е, а токсичната среда ражда травматични хора. Ето това предтавлява връзката между мъж и жена, заради парите.
    Последно редактирано от defender : 07-30-2020 на 23:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си