.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Факта, че дефендъра започна да избягва въпроса ми относно неговия опит с жените ме води до мисълта, че това лице няма ама никакъв опит с връзките, и всичко, което казва е чуто или подшушнато от монахините в църквата.
    Сефте.
    Него каквото и да го попиташ, ако е малко по-сложо, все типично по християнски (двулично) се измъква и не съм сигурен, че изобщо е пипал жена (ама не по онзи "християнския начин" "за ръце до сватбата", а по чисто библейския начин - струва ми се девствен).

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Цялото това нещо за "харектера" започвам да си мисля, че дефендъра е от онези мъже тип simp, който винаги е готов да те изслуша за това как си скъсала с гаджето с надеждата да му подхвърлиш кокалче.
    Напълно го разбирам, че умишлено предпочита да живее в илюзията, че характерът е с много по-силни функции от тези на парите и ще си го твърди каквото и да става. Все пак е удавник. На 30 с 0,1 опит с жените и християнин с 12,6 к мнения основно в "Православието" тук, където си говори най-често сам. Че какво по-тъпо положение и история за това, което уж трябва да са най-активните години на един "младеж"? Докато се усети ще е на 40 с 0,19 опит с жените, напът да стане 0,2 и то благодарение на това, което си е писал с теб. Да, надеждата умира последна, така е. Ето, "усмихна му се" веднъж, като може би вече минаха няколко години от тогава и не те оставя намира дори и в малкото време, за което се появяваш тук.
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-31-2020 на 18:52

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Ето, "усмихна му се" веднъж, като може би вече минаха няколко години от тогава и не те оставя намира дори и в малкото време, за което се появяваш тук.
    Храни куче да те лае

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си