На добър час, Грозен! Надявам се, че въпреки хвърлените си тежки думи в този твой предполагаемо последен пост тук, все пак ще наминаваш от време на време. Макар и да не познавам хората от тук визуално, а само по профилите им, ще има такива, които мога да кажа, че ще ми лиспват сякаш съм ги познавал и в реалния живот. Като начин на мислене и заради интересните дискусии, които съм водил с тях. Виртуалният живот е илюзия, но дори и една илюзия може да ти липсва, което не съм предполагал, че някога ще кажа специално по повод на това място тук.

Колкото до самия форум, според мен ще продължи да съществува дори и никой да не пише в него. Би било глупаво решение да го затворят "просто ей така" след толкова много пари инвестирани в поддържка и наемане на таланти през годините, така че сайтът да е действително добре "изгладен" от към грешки и отварящ се нормално през всякакви устройства и браузъри. Нивото на сайта е такова, че едва ли (или поне се надявам де) просто в един прекрасен ден ще го задраскат от корпоративната карта.