Първоначално написано от
M****
Разбира се аз подстрекавам филмите, без да ги потвърждавам гласно, нито да ги отричам, в резултат на което жертвата ми става подвласна на същите тези филми, които си е в тълпила за мен и вече е влязла в параноидно състояние. Тогава почвам да се кефя, но и тогава може и да стана аз жертва, ако психясалата ми жертва реши, че съм наемен убиец и реши да ме сочи с пръст не само тук, ами и на улицата. А на мен не ми се ще без вина виновен да изгоря.
Общо взето е опасно да си играеш с полудели от страх умове. Да, забавно е да провокираш параноидни страхове у хората, ама трябва да се спираш в момент, когато същите те могат да предприемат необмислени действия спрямо теб, които може да ти навредат в пъти повече, отколкото ти си навредил на "жертвите" си. Имай предвид, че най-големият ми грях спрямо потребителите тук е бил, че съм ги вкарвал в подобно състояние без да съм правил кой знае какво като действия - просто съм влизал в негативни образи, които трети са ми преписвали и така - подети от масова психоза част от потребителите са ме виждали по-черен от Луцифер..