Няма нищо смешно, Дифендре!

Голям мъж си, а дедективските ти предположения са като на малко дете!
Фейсбук групата на сайта е отражение на същото, което се случва и тук. Как така нито един от тези 16 к последователя не лайква статиите пускани там, нито пък ги коментира, или споделя? И вместо това да алармира на собствениците, че има спешна нужда от реклама, дори може би чрез фейсбук, защото там ще може да се таргетира точно към младите, даже да се организират някакви игри с награди и т.н., те разчитат на стари лаври. А това, че от другите печеливши платформи на инвестор разни статии водят с линкове насам не помага, защото например днес. бг, от където идват повечето с "прочети повече на..." се чете от възрастни и за 1 - 2 секунди те, виждайки, че сайтът е тийнежърски, просто затварят прозореца. Това са си направо посещения "на границата на фалшиви". Личи си, че не са ъпгрейдвали стратегията си от доста време. Виж, че дори не търсят мнение сред потребителите. Администратор сигурно не е писал от 1 година, за да каже "ще помислим", "това е добра идея" или т.н. Не, че те и преди са писали по повод на предложения, поне не и новите администратори, а да не говорим и как тихомълком разкараха всички стари все едно, че отвлякоха сайта. Обикновено, ако си държиш на потребителите, ти ги държи в течение... Но както и да е... Вместо тия новите да черптят идеи за развитието "от извора", те си разчитат на корпоративната стратегия спусната им отгоре (която очевидно не работи) и без потребители е само въпрос на време нещата да си продължават така докато шефовете им спрат да виждат смисъл в разходи за хостинг и редакторски заплати и закрият това място, защото без гарантирани посещения, ама без такива генерирани от "прочети повече на...", няма да има реално какво да продадат, защото всеки купувач ще иска гарантирани посещения, а не такива, за които да си плаща допълнително, за да се симулира посещаемост. А колкото до симулацията на активност със стари или нови фейкове във форума, мисля, че се вижда колко е ефективна. Никаква фантазия! А нищо не пречи на "висшестоящите" също да раздвижват дискусиите. Всички стари модератори и администратори си бяха активни участници във "форумния живот"...
Не знам за какво го направих този анализ, но в случай, че някой от "горните етажи" чете може да си вземе бележки от безплатната ми, но смея да кажа, доста професионална и точна консултация. Уви, не веднъж съм ги казвал тези неща по-горе за последните 2 години и никакъв резултат.