- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Краят на форума, краят на една епоха...
Комсомолците от инвеститор.бг така и не разбират, че тъпите опити за съживяване на форума не работят. Нямам идея колко пари се наливат в сайта, съответно форума, но явно другарите от горните етажи не са много наясно, че количеството потребители клони към нулата. Тук останаха 3-4, който пишат по - редовно. Доста хора, като мен, минават от време на време, пишат по 1-2 поста и заминават. Форумът не може да привлече ново количество потребители, въпреки че има 16 К последователи във фейсбук. Това, дами и господа, е дъното на всички дъна. Лично мнение - откакто старото началство сдаде властта, тоя форум отиде по дяволите. Няма как да имам претенции към който и да е било от тях, понеже alex най - вероятно е нямал време, за да се занимава с форума, мачока също. Старите модераторки вършеха страшно много работа, участваха активно в дискусиите, включваха се и към забавната страна. Новите шефчета явно са решили, че са "прекалено готини", за да се занимават с дискусии и само кибичат и гледат сеир - типично българска черта. Просто си го отбележете в календарите, защото дните на тоя форум са преброени.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
които си чел за себе си. Не съм злонамерен, искрено ми е интересно да завържем разговор на тема кой или какво си.
Хаха... Случайно се сетих за форума и за това колко интересни неща могат да се прочетат тук. Последно съм влизала преди 10-11 години и като виждам каква пустош е настанала, чак ми е тъжно. Но пък поне имам някакви хубави спомени от прочетените теми тук. Рядко пишех... Но сега не се сдържах, тъпо ми стана...
П.С. В последствие видях, че съм писала преди 4-5 години и все пак съм получила отговор.
Последно редактирано от mariq_98 : 11-05-2020 на 23:58