- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Краят на форума, краят на една епоха...
Рекламите още си стоят, но от доста време насам не считам, че е необходимост да съобщавам за такива в "Модераторската помощ", защото това влиза в длъжностната характеристика на модераторките, на които със сигурност им плащат, за да следят и за това. Те трябва да чистят, а не аз, ти или някой друг да си губи времето в това да събира като техен асистент на едно място работата им наготово поднесена, която те трябва да свършат. А те не вършат много. Само трият. Не смятам, че функцията да натиснеш X над няколко мнения и то понякога наготово поднесени ти в прилежен списък от някой съвестен потребител, който ги е докладвал, е толкова тежка работа за деня, че чак да имаш нужда от помощници за нея (обикновените потребители), особено ако и в общи линии ти плащат, за да вършиш точно това по цял ден. А за мен или теб някой от тях ще дойде ли да ни свърши нашата работа? Не, не мисля. Така че да се оправят!
Обичам да поставям такива индивиди на местата им! Проявявам висока степен на нетолерантност към идиотизми, а соц носталгията е една тях! Поствам примера как изглежда тя в моите очи и тук:
![]()
Последно редактирано от TrollFactory : 08-31-2020 на 10:14