.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Hybrid View

Леле, леле.. не бях влизала във форума доста време и съвсем случайно попаднах на него, та реших да надникна какво се случва.. старият ми профил явно е изтрит, та се наложи да направя нов хах.
    Останах леко казано, смутена, колко е упостял хубавият ни форум. Не знам какво се е случило, но потреблението е покъртително. Последни теми или мнения по тях от преди месеци.. Преди години, честно казано нямах търпение да се прибера и да влезна у форумО. Имаше толкова много РЕДОВНИ потребители, с които прекарахме часове в игри, даване на съвети, караници и какво ли още не. Тук беше мястото където, можеше както да разпуснеш и да се лигавиш, така и да научиш нещо ново и полезно. Със сигурност след толкова много години, живота е отвял всеки на някъде, жалкото е, не че старите потребители ги няма, а че няма нови, които да последват нашия пример. Стана ми едно такова носталгично и тъжно в същото време...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Положението е затваряй пичове.
    Форума хич не е хубав ами си е лайно от години.
    За статиите, немам думи, всеедно пича ALIENS ги е писал всичките до една и ги е минал през google translate.
    Децата са по discord, игри, FB, инстаграми и т.н.
    Друго поколение, други интереси.
    Станахме по на 30 и кусур....
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от thefreak Виж мнението
    Положението е затваряй пичове.
    Форума хич не е хубав ами си е лайно от години.
    За статиите, немам думи, всеедно пича ALIENS ги е писал всичките до една и ги е минал през google translate.
    Децата са по discord, игри, FB, инстаграми и т.н.
    Друго поколение, други интереси.
    Станахме по на 30 и кусур....
    Много вярно, пич. Аз догодина правя 30. Сега осъзнавам че дори нов и поддържан форум да се направи, новата Генерация Z, както я наричат - са пълни спекъни пенгели.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си