- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Краят на форума, краят на една епоха...
Леле, леле.. не бях влизала във форума доста време и съвсем случайно попаднах на него, та реших да надникна какво се случва.. старият ми профил явно е изтрит, та се наложи да направя нов хах.
Останах леко казано, смутена, колко е упостял хубавият ни форум. Не знам какво се е случило, но потреблението е покъртително. Последни теми или мнения по тях от преди месеци.. Преди години, честно казано нямах търпение да се прибера и да влезна у форумО. Имаше толкова много РЕДОВНИ потребители, с които прекарахме часове в игри, даване на съвети, караници и какво ли още не. Тук беше мястото където, можеше както да разпуснеш и да се лигавиш, така и да научиш нещо ново и полезно. Със сигурност след толкова много години, живота е отвял всеки на някъде, жалкото е, не че старите потребители ги няма, а че няма нови, които да последват нашия пример. Стана ми едно такова носталгично и тъжно в същото време...
Положението е затваряй пичове.
Форума хич не е хубав ами си е лайно от години.
За статиите, немам думи, всеедно пича ALIENS ги е писал всичките до една и ги е минал през google translate.
Децата са по discord, игри, FB, инстаграми и т.н.
Друго поколение, други интереси.
Станахме по на 30 и кусур....