Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Оо, нима? Кого се опитваш да излъжеш? Нас или себе си?

По всичко си личи, че човек не трябва да ви оставя и за минута заедно! Сексуалните закачаки какво са, ако не намеци за секс? Да не говорим затова и, че онзи негов "приятел" ги пуска точно, когато сте били разделени, което значи, че е планирал да те мине без да му мигне окото за "приятелството" им тъй като точно при раздяла жените са най-податливи. Отделно онзи, "приятелят ти" не е много читав щом те е късал. Един Бог знае и той какви схеми е вършил, защото поне за момче не е много нормално да си прави някакви експериментални раздели. Това "не съм сигурна в чувствата си затова искам да се разделим за кратко" е типично женска манипулация, когато момичето иска да тества друг клон. Прави си сметката за твоя приятел. В обобщение: И двамата не са читави. Единият като приятел, а другият като гадже. А ти, ако имаш някакво себеуважение няма да се оставиш да те подмятат като обща в тази "компания", макар и да го правят зад гърба един на друг. Ако не си разбрала какво ти казвам, прочети внимателно няколко пъти, за да вникнеш в смисъла!
Не се опитвам да лъжа никого. Щом съм започнала връзка , ще си седя с него до последно. Никога не съм мислила да го зарежа,или да му изнервя. Споменах и че тези закачки,бяха когато и двамата не бяхме обвързани. Сега човека си има приятела,а аз съм си продължила моята връзка. Оставали сме само аз и той,но нищо не се е случвало. За него сигурно дори това е минало,все пак беше преди година,но аз все още го мисля понякога. Другото което е, съгласна съм с това , че не е читав като приятел.Приятелят ми също не е ,защото ми го е доказвал милион пъти,но въпреки това съм свикнала с него.Обичам го много и няма да го нараня по никакъв начин. Исках просто мнение,защото все още понякога мисля за това,и ми е гузно.