Здравейте Вече не съм тийн от 2 години, но съм мембър от много време и все пак бих се съветвал с вас, тъй като знам, че има и малко по-пораснали тук, които мислят все още като тийнс.
Преди 2 месеца или 3 се запознах с едно момиче, което ми се стори с една идея по-лесно, но се оказа, че не е точно така. С времето разбрах, че е по-сериозна отколкото съм дори аз, макар до тогава да бях само с едно момиче, макар и 3 години. Много трудно намирах момиче, с което да си паснем. Имам около 10 опита за сериозна връзка и се получи само 1 път и половина до преди да срещна това момиче. Имаше такива, които искаха просто секс, но имаше и 2-3 сериозни, на които може би можех да вярвам, но имаше други проблеми, поради които така и не опитахме. 1 година бях сам преди да срещна въпросното момиче. 1-вата ни среща беше най-хубавата от всички, които съм имал (5-6). За нея е същото. Сякаш от пръв поглед си паснахме, тъй като се запознахме по фейсбук, а в скайп беше трудно да си схванем шегите, тъй като и двамата сме една зодия и сходни характери, а шегите ни са едни особени... И по-често се карахме. Ами вече месец и отгоре сме заедно, но все едно сме се познавали винаги. Винаги когато сме заедно ни е супер. Смеем се постоянно и никога не се караме (все още не можем да си обясним защо се караме толкова, когато не сме заедно - по телефона/скайп .....). Абе идеално... Секса е много добър и очевидно на нея и харесва доста.

Сега... проблема, заради който пиша това е, че тя е била с 4 момчета преди мен... На 20 години е (аз съм на 21). И двамата имаме рд декември. Знам, че с всеки един от тях има някакви спомени и до колкото знам... с всеки един от тях не е било спонтанно и еднократно, но наистина са много малоумни връзки. Според мен 1-вата и връзка и е докарала голяма травма и се е доверявала на следващите 3ма по-лесно, отколкото трябва, защото наистина са много лош избор. Сега... Аз изобщо не бих повярвал, че е спала с 4ма преди мен, макар, че това са 5 години или 6 полов живот при нея и звучи доста нормално, като се има предвид колко сериозни мъже има . Смея да твърдя, че аз съм сериозен и точно там е проблема. Ние си паснахме до толкова, че нито един от двама ни се притеснява ако не се пазим при секс... Което може би е глупаво, но в нейният край е нормално на нейните години да има дете дори. Друг е въпроса колко сме готови за това, но все пак не ме е страх толкова много. С предната ми приятелка съм правил подобна простотия само веднъж и то знаех, че няма да стане нищо, тъй като беше в цикъл, а с това момиче вече над 10 пъти (8 от тях 1-2 дни преди цикъл... не ги броя много много. Тогава уж било почти невъзможно). Както и да е.. не пиша тук, за да обсъждам сексуалният си живот, а просто искам да кажа, че и двамата харесваме много тази връзка, но ми кажете едно нещо... Как да се доверя на това момиче, след като е била с други 4 и как да повярвам, че наистина аз съм най-добрият от всичките. Дори не съм сигурен дали секса с мен е най-добър, което си е някак... Двоуми се много преди да ми отговори и е много тъпо да питам, но снощи не знам защо.. взех, че питах. Избягвам да питам за тях, защото няма смисъл. Когато бяхме приятели ми е казвала за тях и я разбирам до някъде за всеки един с изключение на един, с който е постъпила много правилно като се е разделила, макар наистина да и било приятно с него. Клела ми се е, че с мен и е най-добре и и вярвам, но все пак... Ами ако с някой от тях е имала по-хубав секс и знае, че някъде там може пак да получи по-хубав един ден? Млади сме, но все пак аз съм от тези, които са се наживели вече. Омръзнали са ми дискотеки и глупости още преди да стана достатъчно голям, че да ходя по тях. Но не съм бил с много момичета, макар да се самоопределям като много добър и 2-те момичета, с които съм бил да казват същото...
Кажете ми какво мислите за тази връзка. Написах доста несвързани неща и се надявам все пак да разберете какво точно си мисля, защото ми е трудно да ги пиша тези неща. Съмнявам се относно доста работи, но най-вече ... мога ли да имам доверие на това момиче и мога да ли да се надявам, че тази връзка може да бъде до живот, тъй като това ми се иска... Тя е красива, мила и човечна. Заради мен направи доста жертви... като цяло спря да общува с хора, които я харесват (разни изкуствени нейни приятели, които я харесваха и тя го знаеше, но ги обичаше като приятели и т.н.), отблъсква всякакви контакти с момчета... макар не точно това да поисках. Аз и казах, че може да говори с който иска и за каквото иска, но да не прави неща, които биха я наранили ако аз ги направя. Също и казах, че една емотиконка за някой, който я обича по различен начин, може да значи съвсем различно нещо от това, което тя си мисли, че означава. Интелигентно момиче е и виждам как за 1 месец и влезнах под кожата не по-малко, отколкото аз на нея, но миналото и... Честно казано мисля, че преди не е била точно такава, каквато е сега. Мисля, че е научила доста уроци от живота по трудният начин, но все пак ги е научила. Няма как да съм сигурен и вие още по-малко бихте могли да знаете от мен дали може да и се има доверие, но все пак ми се иска да чуя нечие чуждо мнение по въпроса. Страхувам се да не би да съм заблуден и да взимам пристрастни решения относно тази на пръв поглед хубава връзка... Това е първото момиче, с което се виждам в дългосрочен план... и съм 99% обеден, че дори утре да и предложа брак ( ,знам, че е рано, аз не бързам), то тя ще се съгласи. А ако случайно забременее, то НИКОГА (в това съм 100% сигурен) не би махнала детето и като се има предвид, че тя е приемала риска наравно с мен се има предвид, че наистина ме обича...

Бих се радвал ако някой прочете всичко това и каже нещо хубаво за връзката, но на първо място - своето откровено мнение и някой съвет като на близък приятел. Ако ви е любопитно нещо относно връзката, с радост ще ви дам информация в замяна на искрен съвет. Ще съм много благодарен