Здравейте, сигурно имам най-гадния проблем в любовта, харесвам гаджето на най-добрият ми приятел от 3 години може би си създавам илюзии че и тя ме харесва понеже се държи доста мило с мен за разлика от другите ни приятели с които излизаме заедно винаги гледа да ми е добре разбира се и аз правя същото даже доста често е гледала на мен да ми е по-добре от колкото на гаджето й (най-добрият ми приятел). Имаше един случай в дискотеката тя просто дойде до мен и ме гушна и ми каза да се усмихна и в същото време нейна приятелка ни снима странното е че тя попринцип не е от най-гушливите а и другото странно нещо е че аз не съм и гадже и да дойде просто е така да ме гушне и да ни снимат. Не знам вече не издържам харесвам я много не знам какво да правя вече ми е много тежко и искам всичко да си и кажа дори не разбирам защо е с него винаги той се държи лошо с нея да не съм прав това нещо да го казвам все пак ми е най-добър приятел но което си е си е. Моля ви помогнете ми какво да направя да си призная ли чувствата пред нея или поне как да подходя за да съм сигурен на 100% че и тя ме харесва знам че това нещо ще свърши зле ама не мога повече да се мъча всеки ден като излезем я гледам и се замислям колко съм нещастен без нея.