.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Ако сте на 500км един от друг няма смисъл. Казвам ти го от опит. Виждате се за няколко дни - правите секс - прибираш се . След време става просто секс и се превръщате в двама души които просто си говорят по телефона. Малка си още нищо че си пълнолетна .. живота е пред теб. Знам , че в момента това момче ти се струва като любовта на живота ти но повярвай ми вероятно не е така. Хората си създават " идеал " в лицето на човека с който са и точно там е проблема.. както казват хората - любовта е сляпа. По-добре и за двамата е да се разделите ... Няма как .. пътищата ви се разминават и това е . Не е болка за умиране и повярвай ми когато всичко отмине ще се чувстваш добре.
    Успех
    Последно редактирано от pofff : 12-23-2020 на 12:40 Причина: Правописни грешки
    Play for fun

То в това време не виждам как ще заминат в чужбина, но най-вероятно няма да ви се получат нещата. Главата горе и с поглед напред.

Цитирай Първоначално написано от Jinxed Виж мнението
    То в това време не виждам как ще заминат в чужбина, но най-вероятно няма да ви се получат нещата. Главата горе и с поглед напред.
    И ти си прав/ва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си