Какво става всички момчета все срамежливи аз съм момиче и ако харесам някой ходя и направи си казвам поне да сме наясно кво ще става или няма да става,никога не ме е било срам или страх http://www.teenproblem.net/forum♀️
Даже момчетата са в мега шок,а имам приятелки искат да са по свободни и отворени като мен! На темата сега: ПРОСТО Е- Ние момичетата харесвам срамежливи момчета,но в границите на нормалното понеже ние веднага знаем дали някой ни харесва,и можем да му кажем,но просто понякога чакаме те да направят нещо(първа крачка) . Искаме да ни ухажват,мноооого внимание и такива дребни,кратки , но много сладки комплименти или нещо от типа на “ когато съм с теб,ми в толкова приятно не мисля за друго” сякаш друго не съществува-само ние !!! както казах окей да си срамежлив,но харесваме и такива решителни,които знаят,че ни харесват и искат и просто дават всичко от себе си ние да го знаем! Пиши и,просто ей така ,без причинно,захвани някоя глупава тема ,но не от типа на “zdr ko pr” не обичаме неграмотност отблъсква ни такова писане пиши и ако разговора продължи повече от 30 мин и двамата сте активни ,не единия да пише много,а деуги да отговаря “хаха да” или “не” или “може би” тогава направо я попитай кога е free да се видите .Покажи ,че си заинтересован,но внимавай има много тънка граница от “frienzone” това,че има приятел не е фактор - Аз бях 3 години в хубава връзка ,на едно парти с приятели срещнах момче и нещо ей така както при теб ме прищрака и от дума на дума
Шегички,започнахме да излизаме само двамата и така...нещата станаха много окей,че се разделих с моят приятел за това което ме правише по-щастлива! Така,че давай смело ,нямаш нищо да губиш,но поне ще си наясно и няма да се тормозиш да мислиш...
Добре смисъл това под пиши и, добре ама какво да и напиша, смисъл аз съм доста открит, та чак е странно, но когато става дума за връзка и направо оглупявам, ставам като един аутист, затворник на собственото си тяло. И да това ще го направя. Мерси за съвета.