.

Виж резултатите на анкетата: Дами, обезкосмявате ли се

Гласували
3. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

    2 66,67%
  • Не

    1 33,33%
  • Да, но отдолу съм естествена

    0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
  1. #1

    Дами, обезкосмявате ли се?

    Извинете ме, че пак се появавам, но искам да направя анкета. Намерих момичета с косичка до вратлето, с бретон, с къса и къдрава коса. Да, такива момичета са излючително очарователни и сладки, но установих, че това не е толкова важно за едно момиче. И с дълга коса да е, пак бих го взел, стига да подхожда на чертите на лицето му и да ми е симпатично и привлекатерлно с такава. Важно е да има косми. За съжаление не мога да виждам през дрехите, въпреки, че много ми се иска и единственият начин, по който мога да разбера дали има момичета, които не се обезкосмяват е чрез анонимна анкета. Реших да я пусна тук, защото предната ми тема събра 1870 преглеждания и бих събрал много гласове именно тук. В този полуизоставен форум. Искам да намеря момиче, което не се обезкосмява поне отдолу, не се бръсне и не се подстригва там и е напълно естествено. Мечта ми е! Много бих се зарадвал ако не обезкосмява на краката и на подмишниците и е истиска жена. Такова ми се иска още повече. МММ! Анкетата ще съдържа три опции и е ЗА млади момичета между 18-25 години. По малките от това са непълнолетни и не ме устройват, а над 25 вече разликата става много голяма. Аз съм на 21 почти 22. Анкетата е ориентирана към тази възрастова група, ги смятам са най-подходящи за мен и именно от тях искам да разбера дали има такива, които не се обезкосмяват.

    КОЙТО НЕ ГЛАСУВА Е РАЗВАЛЕНО ЯЙЦЕ!

    С опцията "Да" гласуват момичета, които обезкосмяват една или повече части от тялото си и се бръснта или подстригват отдолу.

    С опцията "Не" гласуват момичета, които не обезкосмяват нито една част от тялото си и са напълно нормални и естествени. И не подстригват нищо освен косата си.

    С опцията "Да, но отдолу съм естествена" гласуват момичета, които обезкосмяват една или повече части от тялото, но отдолу са естествени и не се бръснат и подстригват там изобщо.

    П.С. Това е моята сексуалност и не мога да го променя. Падам си само, по жени с окосмен триъгълник и това е. Обръснатите са ми противни и непривлекателни и не ми доставят удоволствие. Носят ми само разочарование. Не мога да се насиля да ги харесвам и да бъда с такава жена.
    Последно редактирано от Mitko1 : 05-11-2021 на 14:39

  2. #2
    Да, но отдолу съм естествена

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си