- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво се е случило с форума?
Ехо, някой изобщо влиза ли тук вече
Какво да му се е случило на профила? Какво може да му се случи?
Форона умре
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Рядко, понякога кликвам без да искам на отметката запазена в браузъра (както сега). Иначе не се сещам да вляза ей така..
*сън*
Явно тийновете не сме тийнове вече и не остава време за форума. Аз не бях влизала от години.
Не очаквах такава тишина, дет' сe вика
станахме призраци и влизаме ама само за да дебнем и чакалим постовете на другите, веднъж на няколко месеца, няколко години...
все пак името тийнпроблем пасивно агресивно ни гони колкото по-стари ставаме
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Баси..
Положението тука е пустош и няколко призрака. Не съм влизала от 4 години. Не знам дали нещата са надобре щом влизам отново.
Хората какво вече правели групи и стаи в Инстаграма, няма вече форуми, или в нашия случай трябва да се пренасочваме към бг мама. Ужас.
Аз нямам инстаграм още
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Едва ли това е първият форум, който е изоставен.
Или ще бъде изоставен, в този ред на мисли.
Така е, а и форумите вече са демоде, на върха си са социалните мрежи в момента.
Едно време, социалните мрежи, не предлагаха толкова добра комуникация и запис на данни, колкото в момента.
Форумите все още имат шанс, стига да покриват по-голям периметър от неща и да се модернизират.
И аз от някаква носталгия реших да проверя, но определено вече е различно :Д Тийновете отпреди сме пораснали и форумът е замрял
NOH8