- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм на 15 а той е на 43
Здравейте, имам нужда от съвет на 15 съм и преди около 2 години се запознах с един мъж който е на 43. Станахме си приятели, но аз се влюбих в него и сега се чудя дали да му споделя за чувствата си, защото ако му кажа е много възможно да си развалим приятелството. Важен факт е, че той няма жена нито деца. Аз много държа на него и не искам да го загубя а ако му кажа има голям шанс това да стане, но пък не искам и да го крия от него. Другото е, че той се познава с баба ми а аз не искам тя да знае, че го харесвам и ако му кажа има голям шанс тя да разбере. И сега трябва да реша дали да му кажа и да рискувам да си развалим приятелството или да не му казвам и да си останем приятели. Моля за съвет. Благодаря предварително.
Не му казвай по добре,може това да е само увлечение - казвам го като съвет - и аз на 15 си мислех , че съм влюбена но много от ''любовите'' ми се оказаха просто увлечения.Изчакай малко и не му казвай засега![]()
Това е с сигурност някакво моментно увлечение и не е любов
Ако си търсиш нещо младо и свежо аз съм на 31
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не си сериозна, нали? Няма начин хлапе на 15 да се влюби в 43 годишен мъж. Този пичага е яко педофил щом решава, че може да има връзка с дете, което може да му е дъщеря.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не му казвай по добре,може това да е само увлечение - казвам го като съвет - и аз на 15 си мислех , че съм влюбена но много от ''любовите'' ми се оказаха просто увлечения.Изчакай малко и не му казвай засега
Speed Test
Последно редактирано от marius.noah : 06-13-2022 на 12:48
Ясно е, че тук не говорим за любов; по-скоро това е мимолетна емоция.
_
ще го вкараш в затвора. намери си някой на твоята възраст
i love life
Не мисля, че това е любов... По скоро - мимолетно увлечение...