.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 149
    Мега фен Аватара на DarkTemplar

Идеалният мъж

Попаднах на нещо интересно в клюкарника, та реших да проуча мненията на форумните потребителки.

Дами, ваш ред е.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на one
    забавен, умен, добър в леглото
    това "умното" покрива и други от изброените критерии
    Последно редактирано от one : 03-11-2015 на 21:15

anonymous708973
    Guest
    Хитруша :Р
    идеалният мъж не е константно положение, а личност в процес на постоянно развитие.
    от изброените само "умен" (в смисъла на интересуващ се от света, любознателен и способен на причинно-следствени връзки) и "верен" са (донякъде) вродени.

хубаво, че не ми се налага да избирам^^

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от one Виж мнението
    забавен, умен, добър в леглото
    това "умното" покрива и други от изброените критерии
    същото
    p.s: покрива да е верен например + дори да няма мега привлекателни черти да е поддържан
    иначе да, ясно е, че такова положение с 'бутончета' няма

ахахаха наистина не мога
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на djipsito
    Добър в леглото, забавен, умен.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на one
    както зададено, така отговорено

умен, забавен и добър в леглото е и моят избор.
    все пак е първото, което ми дойде наум, а както казват психолозите - това, което първо ти идва наум, е най-вярното.
    иначе, естествено, на всяка комбинация, може да се намери кусур и "ами ако..."

но то така зададено, с всичките тия възможности, и наистина си става пазарлък :Д

Дами, не преписвайте една от друга. Очаквам многообразие на мненията/предпочитанията.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Дами, не преписвайте една от друга. Очаквам многообразие на мненията/предпочитанията.
    Предлагам и ти да отговориш по някое време, само че за идеалната жена ест. Височината, богатството и романтиката са претенции, приписвани повече на жените, но все пак въпросът остава о'к.
    Последно редактирано от paradosou : 03-11-2015 на 21:55

По някое време и аз ще се включа, разбира се. Когато тази снимка ми попадна, първо си прецених за себе си.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на djipsito
    Е, що пускаш тема, като очакваш някви други отговори ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Нищо конкретно не очаквам. Но се съмнявам всички (или повечето) да мислят едно и също. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на galaxy29
    поредната тъпа тема

Супер фен Аватара на Corb1225
    Каквито хората, такива и темите. Като започнат да се мъчат да пускат умни теми, тогава вече ще настане смях .

те и в момента се мъчат и като почнат да философстват безспир разните дебилки и дебилковци със самочувствие на топ пички и пичове, ми иде да ги фрасна
    все едно гледам плямпалата от телевизията, дето се бутат навсякъде в ефир и въпреки че нищо не казват, се мислят за величествени, каращи ме да пробия телевизора с токче
    примерно тая тъпа тема някви си я взимат за проучване, което ще довете до жизненоважни разкрития
    и като почнат групичката да си правят комплименти от типа на 'разбирам те напълно, само интелигентен човек би разбрал интелигентните ти слова, само хора като нас разбират това' и да отразяват, че са много нарцистични и не са никак скромни и че не се чувстват на мястото си тук сред хората и мястото им е на олимп
    ама поне реално да бяхте готини, а то едни тумбалаци, дето са преяли със самочувстие
    -.-

Мега фен
    Галаксино ... социален контакт се нарича. Споделянето на мнение по социално-значими въпроси пък е нещо като ритуал по посвещаване.

Явно не искаш да си играеш с готините деца

дам, аз си споделих мнението по тоя 'социално-значим въпрос' и се впуснах в ритуала по посвещаване ^^
    а пък социален контакт от типа на тоз, дето описах ме изнервя и ме кара да се чувствам като надрусана със спрелментин, та да не искам да си играя с тях и не са готини, ко ме дразниш -.-

Мега фен Аватара на tori
    Лично аз не виждам нещо, което да ми се види особено УАУ в списъка. Смисъл намирам съвсем други качества за добри, тия са твърде основни и повърхностни.
    Красив - субективно. Ако го обичам, естествено, че в очите ми е красив и като душевност, и като лице, и като тяло. (Което разбива точки „хубаво тяло“ и (мъничко) „висок“, между другото според моите разбирания. „Висок“, защото се отнася за телосложение.) Забавен - за мен поне влиза в категория „умен“ (а в „умен“ влиза и „богат“, щото много пари се изкарват с акъл или престъпления, а за да извършиш нещо и да останеш на свобода, трябва да си „умен“), щото не виждам по какъв начин бих го търпяла тъп на гъз да не ми разбира ебавките и да не продължава да се ебава с мен, примерно. (ся се сещам как с антракса тролнахме един негов колега на „Никога не съм“, хаха. горкото дите цяла вечер пита и разпитва дали сме сериозни като казваме, че сме правили секс с животни) Добър в леглото - ми, ако не е, пък, няма го търпя... Секса е нещо важно, тъй че тва за мен поне, се подразбира, че ТРЯБВА да е налично в неговата особа. Верен - айде пък да пипне чуждо да видим дали няма да лети през терасата. Романтичен - еле, пък ако не ми прави закуска в леглото и не ми чете романтичната поезия на Дамян Дамянов докато ме чука, не го вземам!
    Не че няма някои качества, които са ми по вкуса в списъка ама основно си е простотийка.

Не бих се хванала с мъж, който да притежава само 2 от тези качества. Има куп още други неща, без които не може.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на pandabear
    темата е глуповата, да. иначе исках да пипитам galaxy29, след като въпросните коментари на непознати хора пораждат такива емоции в теб, защо ги четеш, че после даже и анализираш? с нищо коментарът ти не се различава от техните. прави си изводите.

когато нещо те дразни у някого, 100% го имаш и у себе си, ама някак по друг начин изкривено.

сори за масълцето в огъня, просто .. galaxy, мно'о си disrespectful : <
    сиг съм че можеш да си приятно момиче и да се общува хубаво с теб, не разбирам що напрягаш обстановката
    никой не те мрази и не ти мисли злото, споко

Супер фен Аватара на skate
    това ако го покажа на момичетата,които познавам минимум 50% от тях ще изберат богат и хубаво тяло.....

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    това ако го покажа на момичетата,които познавам минимум 50% от тях ще изберат богат и хубаво тяло.....
    сигурно са чели Нюансите...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Според мен нещата са така:

богат --------- красив и хубаво тяло
    Останалите са тиретата. Възможно е някой да е и трите, но да...
    А ако избереш забавен, висок и примерно умен, ти остава една точка... Това не ощетява ли?
    И бтв не виждам на половината писали тук защо им е умен приятел, така няма ли да се чувствате твърде глупави?
    А ако той е с хубаво тяло, няма ли да се питате какво прави с трамвай като вас... примерно?
    А ако той е забавен (според мен има различни видове на забавност, като едните обикновено не се схващат от "умствено неравностойни"), а вие не схващате хумора му, това значи ли, че той не е забавен? Примерно...
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си