- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалният мъж
Попаднах на нещо интересно в клюкарника, та реших да проуча мненията на форумните потребителки.
Дами, ваш ред е.
Welcome to the Jungle...
забавен, умен, добър в леглото
това "умното" покрива и други от изброените критерии
Последно редактирано от one : 03-11-2015 на 21:15
Хитруша :Р
идеалният мъж не е константно положение, а личност в процес на постоянно развитие.
от изброените само "умен" (в смисъла на интересуващ се от света, любознателен и способен на причинно-следствени връзки) и "верен" са (донякъде) вродени.
хубаво, че не ми се налага да избирам^^
ахахаха наистина не мога
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Добър в леглото, забавен, умен.
Първоначално написано от antifashionshit
умен, забавен и добър в леглото е и моят избор.
все пак е първото, което ми дойде наум, а както казват психолозите - това, което първо ти идва наум, е най-вярното.
иначе, естествено, на всяка комбинация, може да се намери кусур и "ами ако..."
но то така зададено, с всичките тия възможности, и наистина си става пазарлък :Д
Дами, не преписвайте една от друга. Очаквам многообразие на мненията/предпочитанията.![]()
Welcome to the Jungle...
По някое време и аз ще се включа, разбира се. Когато тази снимка ми попадна, първо си прецених за себе си.
Welcome to the Jungle...
Е, що пускаш тема, като очакваш някви други отговори ?
Първоначално написано от antifashionshit
Нищо конкретно не очаквам. Но се съмнявам всички (или повечето) да мислят едно и също. ;]
Welcome to the Jungle...
Каквито хората, такива и темите. Като започнат да се мъчат да пускат умни теми, тогава вече ще настане смях.
те и в момента се мъчат и като почнат да философстват безспир разните дебилки и дебилковци със самочувствие на топ пички и пичове, ми иде да ги фрасна
все едно гледам плямпалата от телевизията, дето се бутат навсякъде в ефир и въпреки че нищо не казват, се мислят за величествени, каращи ме да пробия телевизора с токче
примерно тая тъпа тема някви си я взимат за проучване, което ще довете до жизненоважни разкрития
и като почнат групичката да си правят комплименти от типа на 'разбирам те напълно, само интелигентен човек би разбрал интелигентните ти слова, само хора като нас разбират това' и да отразяват, че са много нарцистични и не са никак скромни и че не се чувстват на мястото си тук сред хората и мястото им е на олимп
ама поне реално да бяхте готини, а то едни тумбалаци, дето са преяли със самочувстие
-.-
Галаксино ... социален контакт се нарича. Споделянето на мнение по социално-значими въпроси пък е нещо като ритуал по посвещаване.
Явно не искаш да си играеш с готините деца![]()
дам, аз си споделих мнението по тоя 'социално-значим въпрос' и се впуснах в ритуала по посвещаване ^^
а пък социален контакт от типа на тоз, дето описах ме изнервя и ме кара да се чувствам като надрусана със спрелментин, та да не искам да си играя с тях и не са готини, ко ме дразниш -.-
Лично аз не виждам нещо, което да ми се види особено УАУ в списъка. Смисъл намирам съвсем други качества за добри, тия са твърде основни и повърхностни.
Красив - субективно. Ако го обичам, естествено, че в очите ми е красив и като душевност, и като лице, и като тяло. (Което разбива точки „хубаво тяло“ и (мъничко) „висок“, между другото според моите разбирания. „Висок“, защото се отнася за телосложение.) Забавен - за мен поне влиза в категория „умен“ (а в „умен“ влиза и „богат“, щото много пари се изкарват с акъл или престъпления, а за да извършиш нещо и да останеш на свобода, трябва да си „умен“), щото не виждам по какъв начин бих го търпяла тъп на гъз да не ми разбира ебавките и да не продължава да се ебава с мен, примерно. (ся се сещам как с антракса тролнахме един негов колега на „Никога не съм“, хаха. горкото дите цяла вечер пита и разпитва дали сме сериозни като казваме, че сме правили секс с животни) Добър в леглото - ми, ако не е, пък, няма го търпя... Секса е нещо важно, тъй че тва за мен поне, се подразбира, че ТРЯБВА да е налично в неговата особа. Верен - айде пък да пипне чуждо да видим дали няма да лети през терасата. Романтичен - еле, пък ако не ми прави закуска в леглото и не ми чете романтичната поезия на Дамян Дамянов докато ме чука, не го вземам!
Не че няма някои качества, които са ми по вкуса в списъка ама основно си е простотийка.
Не бих се хванала с мъж, който да притежава само 2 от тези качества. Има куп още други неща, без които не може.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
темата е глуповата, да. иначе исках да пипитам galaxy29, след като въпросните коментари на непознати хора пораждат такива емоции в теб, защо ги четеш, че после даже и анализираш? с нищо коментарът ти не се различава от техните. прави си изводите.
когато нещо те дразни у някого, 100% го имаш и у себе си, ама някак по друг начин изкривено.
сори за масълцето в огъня, просто .. galaxy, мно'о си disrespectful : <
сиг съм че можеш да си приятно момиче и да се общува хубаво с теб, не разбирам що напрягаш обстановката
никой не те мрази и не ти мисли злото, споко
това ако го покажа на момичетата,които познавам минимум 50% от тях ще изберат богат и хубаво тяло.....
Според мен нещата са така:
богат --------- красив и хубаво тяло
Останалите са тиретата. Възможно е някой да е и трите, но да...
А ако избереш забавен, висок и примерно умен, ти остава една точка... Това не ощетява ли?
И бтв не виждам на половината писали тук защо им е умен приятел, така няма ли да се чувствате твърде глупави?
А ако той е с хубаво тяло, няма ли да се питате какво прави с трамвай като вас... примерно?
А ако той е забавен (според мен има различни видове на забавност, като едните обикновено не се схващат от "умствено неравностойни"), а вие не схващате хумора му, това значи ли, че той не е забавен? Примерно...
n00bs