.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
 1. #1

  Не мога да си намеря приятелка

  Здравейте. Момче на 30 години съм от Пловдив. Преди 2 месеца започнах нова работа в една счетоводна кантора, младши счетоводител съм. Завърших университета си, сега си намерих работа по специалността. Имам прекрасно семейство, от което не мога да се оплача. Имал съм го винаги през живота си. Но едно нещо съм нямал през живота си - момиче. Никога не съм бил харесван. Нямам чувство за хумор, скучен човек съм, не съм интересен. Не знам къде стават нови запознанства в Пловдив, какви места, освен дискотеки, да посещавам. Не харесвам съвременните дискотеки и не ги посещавам, нямам и намерение да го правя. Така че този вариант отпада. Затова бих искал да получа някакви съвети какво бих могъл да направя. Къде да ходя, че да завързвам запознанства. Регистриран съм в много сайтове за запознанства, но там е пълно с фалшиви профили. Защо нещата в личен план за мен не вървят? Има ли причина? Благодаря предварително.
  Последно редактирано от evgeni_92 : 06-25-2022 на 11:40

 2. #2
  Мега фен
  Регистриран на
  Jan 2012
  Мнения
  12 978
  Самото това, че искаш да се самоубиеш, защото нямаш приятелка, показва, че жените са твърде определящи за живота ти. С такава нагласа трудно ще си намериш жена или дори и да си намериш ще имаш нереални очаквания към нея.
  По-вероятно е да си намериш приятелка, когато израснеш до ниво, при което не искаш да се самоубиеш заради жена или заради нейната липса. Тогава ще имаш съвсем друго излъчване.
  Последно редактирано от defender : 06-25-2022 на 20:49

 3. #3
  Излизам на заведения, където постоянно виждам млади хора с приятелките си. Единствено аз съм сам измежду всички, като емигрант в чужда държава. Какво да направя? Дали да не се обърна към някоя ясновидка? До кога ще бъда самотен, до кога няма да бъда харесван? Цял живот ли ще живея сам, без момиче? Все пак аз съм истински мъж и се интересувам от момичета. Може би вариантът да не ми е гадно е да си седя вкъщи и никъде да не излизам. Но тогава пък съвсем се убива шанса да срещна нови запознанства. Заслужавам ли тази съдба? До кога ще и така? И какво от това, че имам работа и семейство, което е живо и здраво?? Това ли трябва да е оправдание за моето съществуване? Може да нямам проблеми в професионален аспект, но щом в личен план нещата не вървят, то тогава всичко останало ми е безразлачно. Между другото, някой да знае добър ясновидец или ясновидка? Заплащането е без значение, просто искам да ми се помогне. Предварателно благодаря.

 4. #4
  Мега фен
  Регистриран на
  Jan 2012
  Мнения
  12 978
  Просто бъди себе си, а това става, като имаш смелостта да приемеш съдбата си.
  Ако се хванеш с момиче, което води различен от твоя живот, така или иначе ще се провалиш. Не можеш постоянно да играеш театър пред нея, а тя така или иначе ще те тества, дали си наистина такъв на какъвто се правиш, и като види че не си, ще ти бие дузпата или ще те използва, като мъжка-приятелка и като закачалка на дамската си чанта, докато те разхожда по магазините. Но ти си знаеш.
  Последно редактирано от defender : 06-25-2022 на 22:09

 5. #5
  Мега фен Аватара на haritov
  Регистриран на
  Jan 2009
  Град
  системата дегоба
  Мнения
  13 294
  Щом си млад мъж в силата си с добра работа и тн все ще те намери някоя която да ти съсипе живота.
  В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

 6. #6
  Здравей, първото което бих искала да кажа е че да се самоубиеш не е решение на проблема. Ако не мислиш за себе си, помисли за семейството си преди да направиш глупост. Моят съвет е да запреш да мислиш по въпроса и да направиш нещо за себе си (почивка някъде във или извън България т.н.), намери си хоби.. дори можеш да се посъветвъш от психолог. По този начин ще преоткриеш много неща за себе си. Много е важно да опознаем себе си, така знаем какво точно търсим във другия човек.

  П.С. Свестните жени не се намират по баровете!


 7. #7
  Самото това, чe искаш да се самоубиеш, защото нямаш приятелка, показва, че жените са твърде определящи за живота ти. С такава нагласа трудно ще си намериш жена или дори и да си намериш ще имаш нереални очаквания към неяdrift boss

 8. #8
  Цитирай Първоначално написано от user22 Виж мнението
  Свестните жени не се намират по баровете!
  А къде се намират? Точно това ми е въпросът.

 9. #9
  Цитирай Първоначално написано от Justinmachan Виж мнението
  Самото това, чe искаш да се самоубиеш, защото нямаш приятелка, показва, че жените са твърде определящи за живота ти. С такава нагласа трудно ще си намериш жена или дори и да си намериш ще имаш нереални очаквания към неяdrift boss
  Много правилно. Аз имам въпрос към автора, дали е имал предишни дълготрайни или малки връзки да ни разкаже някоя история, може би да помогне повече.

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си