Искам също так да добавя че съм зодия риби , незнам до колко и аз самата вярвам на зодиите но найстина аз съм много емоционална. За съжаление когато не ми се обръща внимание от половинката няма как да продължа да мисля за бъдеще с него. Аз говорех открито и не бях изслушана. Има моменти където седя и споделям с него и той си ‘цъка’ на телефона без да казва нищо. Това незнам колко реалистично е…. Също на скоро споделих и ситуацията с майка ми и баща ми, те никога не са се виждали или говорели. Много е важно също да уточня че аз от много малка не живея в България и колкото и да е предишните ми връзки всички са били на ниво, но сегашният ми партньор е Българин и мога да кажа че не съм впечатлена, нашите винаги ми повтаряха как искат да си намеря Българин, и ето намерих го но найстина не ми харесва тази връзка. Там където съм живяла хората са с много по различен манталитет и мислене… незнам може пак да е от разликата в годините, той е с 8 години по голям от мен, изживял е повечето неща, все ми разправя за миналото си за това колко хубави моменти има, но с мен не иска да гради такива моменти до колкото разбирам а аз съм едва на 25!