Разбираш ли колко е сериозно положението? Как неусетно биваш ти и всички други добри момчета превключвани като скорости на кола, докато катастрофират по един или друг начин достатъчно скоро?
Ето вече 12 години имаш зверски гладен звяр в гащите И какво от това? Той получава ли поне малка част от цялото това мислене, умуване и прехласване, което веднага получи ей така някакво нищо особено момиче, което случайно си мярнал? Тя ли е по-важната или той, защото няма как да са еднакво важни?

Въобще какви са били Лоялността и Приоритетите ти досега и какъв е резултатът от това? Какви планираш да бъдат занапред, защото от това и ще зависи в коя тема и какво би писал занапред. Ето Евгени не е писал след това. Може да е още жив, а може и вече да не е между живите! Де да беше единственият такъв по света и у нас.

Ти като дойде пак тук май си мислеше, че ще си поиграеш с някакво момиче и най-малкото ще се позабавляваш мисловно, но реално си играеш с живота си. Евгени го разбра, но доста късно. Опасно късно! Поне ти имаш все още доста време до 30-тия си рожден ден. Поне ти може да си подредиш Приоритетите така, че първо ще чукаш здраво и разбира се безопасно всеки ден независимо от всичко, а ако трябва и въпреки всичко!

Ако има някое момиче добре без да е задължително интимен партньор на легална възраст да е точно от определен пол, че и влюбен в теб или ти в него. НИКОГА ИНАЧЕ за да избегнеш да си загубиш ума за нищо, че и да продължаваш да си лягаш зверски гладен за диво и незабравимо безопасно здраво чукане всеки ден още години и десетилетия напред.

Всичко друго е нереалистично. Всичко друго е предателство към теб и твоя всеважен звяр! Това е обективната преценка. Това е кон пред каруца, което може и ще работи отлично! Иначе каруца пред кон нито може, нито ще работи. Вече трябва да си се убедил отдавна в това. Поне Евгени и всички 30+ са!Вече от малкото минало време си прочети първия пост и забележи, че е писан като от 16 годишен и то доста неграмотно.

Къде е развитието тези последни цели 10 години, защото поне аз не виждам такова? Може би вече поне си в състояние да си отвориш очите за вечните релси минимално-максимално. Тези последни 10 години ти и всяко друго „добро момче“ е втренчено и направо вцепенено в посока на минималното, защото така трябва поне според масовата пропаганда. Затова и колекционират ден след ден +1 (малко) нищо.

Ти безмилостно режеш досега и теб безмилостно те режат също, защото така трябва! А всеки обективен реалист гледа кой и как може да му бъде повече полезен в и извън леглото всеки път всеки ден цял живот. След това най-благодарно използва всеки и всичко повече полезен. Това е! Нищо повече нищо по-малко! Животът и съдбата обичат и предпочитат постоянно благодарните хора! А разни всевъзможни неблагодарници с всевъзможните им извинения и измивания на ръце най-основателно никой не ги харесва, обича и подкрепя! Те бързо си остават сами, нещастни и дори със самоубийствени мисли.

Рано или късно ще се обърнеш назад като Евгени и ще се ядосваш, че си рязал особено женски, които дори да са били грозилки пак са били потенциално много по-важни, ценни и полезни от +1 секс играчка в, че и извън леглото. Вместо най-благодарно да приветстваш това предлагано ти ей така съкровище макар и скромно, ти най-неблагодарно си го рязал и отблъсквал, защото така трябва. А после си си лягал зверски гладен също, защото няма как иначе като си се оставил с празни ръце ден след ден!

До нашите бащи мъжкарите са можели да имат всичко- семейство, деца, дом, кариера, спокойствие и сигурност И те са го имали. Те са били и много благодарни за всички възможности, които живота и съдбата им е предоставял някога някъде! От нашите поколения е пълен срив! Ние нищо вече не може да имаме. Ние нищо не можем да постигнем. А и ние за нищо не сме благодарни! Ние може и трябва да имаме само +1 кошмарно жалко живуркане, което с всяка изминала година все по-малко да си заслужава да се живурка!

Сега ясно ли, че ние трябва да сме 100 пъти по-благодарни от предишните поколения? Сега ясно ли, че ние буквално трябва да сме още по-широко отворени дори за кокалчета и трохички, защото и толкова не ни се полагат по пропаганден план-график особено в леглото? Сега ясно ли защо особено от нашите поколения нататък е от критическо значение да заобикаляме всяка една дори ниско поставена летва, защото и такава си е препятствие, което доста няма да могат да прескочат тоест ще ги спре и блокира да продължат напред към нещо важно, ценно и полезно?

Обективната реалност деликатно пита всеки път всеки един: „Какво е реално важно, ценно и полезно за теб? Ето ти като че ли търсиш „любов“ с „момиче“ също като Евгени и безброй други съвременни мъже. За какво ви е такова нещо в живота? За да напишете любовен роман след това? За да се похвалите във форума? Да запълните някаква празнота в живота си.

Защо въобще се обръща внимание на нещо нереално-митично като „любов“ особено, когато за реални всекидневни нужди дори не се говори обикновено, а какво остава да бъдат постоянно, безопасно и качествено адресирани и задоволявани? Има много защо всеки обективен реалист, каквито всички ние е от най-стратегическо значение да бъдем най-благодарно и безкомпромисно мисли, говори и действа строго във вечната светла посока към МАКСИМАЛНОТО НИКОГА ИНАЧЕ!

Още преди 10 години е било твоя топ отговорност да прецениш какво за теб е максималното нещо първо в леглото като по-лесно, а после извън него като по-трудно. След това спокойно и достойно просто да го колекционираш ден след ден независимо от високо, а ако трябва и въпреки всичко!

Относно леглото бих посъветвал да си купиш час по-скоро една разкошна и секси за теб секс играчка, която да започнеш активно и агресивно да скъсваш от безопасно здраво чукане поне по веднъж на ден всеки ден. Това има за цел да ти покаже ти до колко обичаш, обожаваш и въобще имаш нужда да си забиваш голямата патка в някаква безопасна тясна дупка.

Също така си вземи една втора секс играчка, която директно да масажира и стимулира оргазменият ти генератор простатата намираща се в подготвеното ти и почистено дупе. Без да вибрира, защото това вече повече уврежда, отколкото стимулира и помага. Без такова директно стимулиране от нещо или някой на оргазмения ти генератор оставаш с максимум 7 секунди екстазно удоволствие по време на изпразване, което е +1 малко нищо.

При директно стимулиране може да си пълниш душата, с колкото искаш върховен оргазмен екстаз като 30 минути на ден или дори на път! Накратко още преди 10 години е било важно да си отговориш на стратегическите въпроси. Аз имам ли огромно желание да скъсвам от здраво чукане безопасни тесни дупки, ДА или НЕ? Аз имам ли огромно желание да ми скъсват от здраво чукане моята безопасна тясна дупка, ДА или НЕ?
Аз имам ли огромно желание едновременно да скъсвам от здраво чукане безопасни тесни дупки И да ми скъсват от здраво чукане моята безопасна тясна дупка, ДА или НЕ?

Аз обожавам да лижа и лапам, да ме лижат и да ми го лапат или едновременно да лижа и лапам, както и да ме лижат и да лапам? Това е. Останалото е всекидневен, разкошен и завиден полет в тази светла, важна, ценна и полезна сбъдната мечта посока. В нея гарантирано колекционираш неограничен, незабравим и неописуем (върховен) екстаз, който веднага става поне една добра причина за да живееш живота си и то на максимум и извън леглото като много свързани.

Нашите велики деди са използвали на максимум и горната и долната си глава. Затова макар и кратки техните животи са били максимално пълноценни и заслужаващи си поне по отношение на диво и незабравимо безопасно здраво лапане, чукане и празнене. Никой не е чакал да падне небето, нито да прескачат разни всевъзможни високи летви като „любов“ с някакво „момиче“ евентуално за да му излезе късмета веднъж в живота. Това е още по-лошо от +1 малко нищо. Това бързо води до липса на поне една добра причина въобще да живееш!

Това те оставя широко отворен към все по-масови въпроси като: „Да изпия едно кафе или да се самоубия? Ти колко спокоен и защитен си от такива мрачни въпроси, които тормозят, тероризират и убиват лавинообразен брой именно добри момчета по света и у нас. Ето Евгени е само 7 години по-голям от теб. Това е доста малка разлика във възрастта, а тотална в мисленето и плановете за бъдещето. Ти мислиш за море и тенче, а той за какво да продължава да живурка ако е още жив разбира се!

Когато нещата в леглото са +1 пълна скръб е логично и автоматично и извън него да са занемарени и с тенденция надолу към по-малко, по-лошо и по-различно без никакъв интерес. Когато нещата са във възход в леглото, то и извън него се обръщат нагоре тенденциите, защото и при двете всичко се влияе от нивото на тестостерон. Той пък директно се влияе от нивото на диво и незабравимо безопасно здраво чукане без значение дали ти чукаш, теб те чукат или едновременно чукаш и те чукат здраво винаги безопасно разбира се!

Първо е важно да се погрижиш за всекидневните си нужди от безопасно здраво чукане преди дори да си помислиш за екзотични бонуси като „любов“ с „момиче“. Както вече отдавна си си убедил те са много високи летви, които е трудно да се прескочат дори веднъж в живота, а той няма да продължи вечно, както удобно забравяш като всички други super nice guys.

Затова и виждам ясно, че за всяко добро момче е спешно да вземе топ стратегическото решение дали ще бъде +1 безправен роб на разни всякакви пропагандни етикетчета-Господари, които изискват какво ли не от теб в и извън леглото без да имат, какъвто и да било проблем, че резултатът ще е +1 мълчане като риба, стискане на зъби и страдане мълчаливо, защото така трябва, когато не успяваш да прескочиш всички високи летви поставени на пътя ти. Така садистично им харесва да постъпват с всички нелоялни на себе си тъпи овце в техните очи, които използват горната си глава само за декорация и носене на шапки!