По принцип не съм говорил за жертви. Само за обективната реалност, обективни нужди и лична отговорност какво става с тях и въобще с живота на някой. Дано ти знаеш какво казваш и особено планираш в твоите постове. Те са доста засукани и някак си закодирани. Все още си 30-. Все още имаш много етикетчета и предразсъдъци в главата, от които няма как бързо и лесно да се освободиш. Ще има да им поробуваш още доста години преди дори да си помислиш да попрестанеш с нещо толкова налудничаво и предателско за стратегическите ти интереси.
Ами успех, с каквото решиш да правиш! Знам само, че с всеки изминал ден имаме един ден по-малко до края на земният си път. Затова и е в наш стратегически интерес максимално и отговорно да се възползваме от всяка една такава благословия, защото утре все още не е обещано на никого независимо от всичко.
Колкото повече години и десетилетия минават, толкова повече е невъзможно да се залъгва някой, че може да си кара безгрижно и да е все тая какво става и още повече какво не става в и извън леглото му. На животът въобще не му пука за нищо и никой. Проблемите винаги са си наши. Това е и добре и зле. Мисля, че има някаква промяна в мисленето ти. Поне има повече решимост и целеустременост от преди. Това е нещо важно, ценно и полезно особено за един млад (кандидат) Алфа мъжкар.
Последно редактирано от AlphaBossM : 07-19-2022 на 19:21