Хора като нас са дълбоки води. Ние сме много над много неща и затова света малко ни забелязва първоначално, но има едно нещо и това е интимността. Там когато разберем, че години и десетилетия разни измислени пропагандни етикетчета-Господари са ни разигравали като маймуни и са ни правили на луди, а резултатът е едно безкрайно мълчане като риба, стискане на зъби и страдане мълчаливо ето тогава нещата много и рязко се променят.
Тогава политаме в нова посока без да се обръщаме назад, защото вече знаем, че зад нас е само мрачна посока. Там има само още от същото, а ние НИКОГА ОТНОВО няма да колекционираме само още от +1 (малко) нищо! Разбира се, докато е жив човек може И колекционира, каквото може и има да се колекционира всеки ден.
Ето за това е изключено да се мисли за самоубийство като Евгени, защото това е много късогледо и пак само работи в интерес на масовата пропаганда, която няма уважение за 5 стотинки, към когото и да било особено 30+ мъжкар. А тепърва тогава живота е започнал и вече има добра основа, на която да стъпи и да гради още повече и още повече по свой вкус всичко в и извън леглото.
Да я гледаш с „мили очи“. Хм, когато може спокойно да кажеш на една женска „яж, к*рво!“ бих казал, че си достатъчно и Алфа мъжкар и обективен реалист. А вече тя също трябва да е на ниво, защото няма как да кажеш на всяка пикла такова нещо. Трябва да имаш пасваща ти женска, с която наистина може да правите диви и незабравими неща в и извън леглото. Има и такива, но са много малко.
Задаващото се виртуално елитно ниво всячески ще култивира горди скъпи к*рви, защото е важно и за тях и за Алфа мъжкарите им да могат да се освободят от всевъзможна дори хилядолетна проклета пропаганда насечена срещу тях, и каквато и да било пълна свобода да използват целите си тела си за нещо повече от минимум интимност и евентуално малко правене на бебета. Все пак до голяма степен ще си останат главно за това.
Поне мъжките тела са отдавна идеално и всячески пригодени за неограничено диво и незабравимо безопасно здраво чукане, което си продължава цял живот при отлична поддръжка! Затова и през хилядолетията нашите велики деди никога не са оставали „на сухо“, защото винаги е имало поне скъпи и близки мъжкари с ръце, усти и тесни дупки, които никога не са се двоумели да използват максимално особено като няма нещо повече, по-различно и интересно наоколо.
Да стискат зъби, да страдат мълчаливо и особен да си легнат зверски гладни поне за една безопасна незабравима свирка определено нито е било в мисленето им, нито в менюто им за деня и особено за вечерта дори да са били на бойно поле! Всъщност особено ако са били на бойно поле, защото поне 1/3 отлично знаят, че няма да се върнат живи и здрави оттам.
Така че това им е последна възможност да колекционират още малко удоволствие преди кошмарния край. А безопасното удоволствието си е разкошно и завидно удоволствие поне във вечната обективна реалност. Останалото е без значение, когато това е целта.
Май е време за каквото било, било в досегашните глави от живота ти. Биеш си два Алфа шамара и смело и решително обръщаш нова, разкошна и завидна Алфа глава в живота ти, защото досегашните поне в леглото са били много далече, от каквото и да било задоволително, разкошно и завидно. Животът е наистина такъв, какъвто си го направи човек. Ето Евгени такъв живот си е направил в и извън леглото и какво.
В един момент си дава сметка, че вече въобще не го устройва това безкрайно чакане да падне небето, а много време е минало! Той е в неизгодна позиция, а дори не знае какво, къде и как да промени, че да може да стане нещо поне малко по-добре и по-леко, защото това вече ужасно много му тежи въпреки, че като цяло има добър живот, дори завиден за повечето оцеляващи Българи.
Хм, може би промяната стана, защото си даде сметка, че и ти имаш ПРАВА, както и задължения към себе си и особено към твоята №1 доживотна връзка там долу. Той може да е звяр, но като всеки такъв бързо и лесно може да бъде съсипан дори с една жестока гладна диета! Ти би ли причинил това на най-важната ти връзка в живота?
Ти би ли допуснал някой друг да причини това на твоя всеважен звяр, без който какво ще правиш и какъв реален, пълноценен и заслужаващ си живот може да водиш? Има защо повечето мъже да предпочитат ампутация на крайник пред безнадеждна импотентност!
Ето през хилядолетията нашите велики деди са си играели най-редовно с техните зверове и дори всичко останало да е било пълна скръб това им е било предостатъчно за да гледат оптимистично и да скачат от леглото сутрин. Сега дори всичко да му е наред ако звяра му е умрял как да бъде един мъжкар щастлив и доволен? Много е важен и много трябва лоялно, всеотдайно и всячески да се поддържа и подкрепя, защото иначе е ужасно, а вечната №1 причина да живееш изведнъж изчезва. А това много лесно може да отвори портите за самоубийствени мисли, както и става.
Въобще може би осъзна, че ИМАШ ПРАВО ДА ЖИВЕЕШ вместо само жалко да живуркаш! ИМАШ ПРАВО да имаш прекрасен, разкошен и завиден интимен и всякакъв друг живот вместо +1 кошмарно жалко живуркане, което само става по жалко и по-кошмарно с всяка изминала година и десетилетие. ИМАШ ПРАВО да си търсиш и намериш безопасни пасващи ти партньори, с които да правите всякакви прекрасни, разкошни и незабравими неща в и извън леглото!
ИМАШ ПРАВО да колекционираш безопасни, богати и отговорни ползи, удоволствия и преживявания въобще всичко от истински интерес, както и да експериментираш, когато всичко е обективно безопасно и отговорно. ИМАШ ПРАВО да придобиеш разкошен богат личен опит за всичко от интерес в и извън леглото вместо само да приемаш като радио какво масовата пропаганда твърди и внушава за някой или нещо, защото така трябва.
Тоест да си +1 тъпа овца, която няма никакъв личен опит и собствено мнение, за каквото и да било от съществено значение в живота ти за да бъдеш и ти +1 дистанционно пропагандно контролиран цяло +1 робско жалко живуркане! Винаги е доста притеснително да ти се усмихват очарователно такива безскрупулни бели акули отсреща, каквито винаги стоят зад такава!
Аз така и не разбрах дали си още девствен или какво? Все пак пишеш напълно анонимно за разлика от мен. Аз като Основател и Управител на задаващата се водеща елитна, предприемаческа, младежка и технологична фондация на България влизам в роля тук. Младежта има амбиции, има таланти, има обективни нужди, а както си личи и по този занемарен форум и допотопният софтуер на него всичко много отдавна е оставено на произвола на съдбата. Ужас.
Поне аз си тежа на мястото. Поне аз имам много какво да кажа и да помогна. Тепърва това само ще става повече, защото просто няма друг като мен в България. То и като внук на двама полковника няма много такива по принцип, но аз съм още по специален и само ще ставам по-специален в бъдеще.
За мен е чест да намеря и други тук поне (кандидат) Алфа мъжкари с амбиции и решимост да живеят добре и достойно вместо само да се носят по течението и каквото дойде, а обичайно НИЩО НЕ ИДВА поне за всяко +1 добро момче, както Евгени разбра доста късно!
Сега си давам сметка, че едно нещо си остана при постовете ти. Важни, ценни и положителни неща остават за… някога някак си в бъдещето! Хм, какво бъдеще? Всичко, което реално имаме е ДНЕС! Утре я дойде я не. Може само да се надяваме, че ще дойде ама това я стане я не. Това е едно от неприятните неща на прагматичния реализъм.
Няма как да си правиш твърде отдалечени планове в бъдещето. НЯМА КАК ДА ЖИВЕЕШ ДОБРЕ В БЪДЕЩЕТО! Няма как и защо да чакаш някакви неща някога и някак си да се наместят перфектно евентуално за да започнеш да живееш по-добре и пълноценно в и извън леглото.
Това си е перфекционизъм. И аз и Евгени сме го практикували цял живот, а от един момент горчиво съжаляваме, защото нищо и никой не е съвършен или трябва да е съвършен. Ти продължаваш да изискваш от себе си всичко да стане перфектно, а всичко е неперфектно и никога няма да е перфектно.
Докато 26 години си чакал и си се старал всичко да е перфектно значителна част от живота ти вече е минала и като се обърнеш назад има много празнота и неудовлетвореност. А в бъдеще я стане нещо по-добре я не ако просто не живееш много по-прагматично ОЩЕ ОТ ДНЕС, ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ ВИНАГИ СТАВА ДНЕС ТУК И СЕГА. Миналото вече е заминало. Бъдещето я дойде я не.
Само настоящето съществува и е от водещо значение. Само там реално живеем. Нито в миналото, нито в бъдещето. Затова помисли си как да започнеш реално и пълноценно да живееш тук и сега ДНЕС без да чакаш повече нещо перфектно да стане. Това са пак някакви високи летви, които вече ти си ги поставяш на пътя и заради, които ще продължиш да си лягаш зверски гладен вместо масовата пропаганда. Така ти сам се спираш и блокираш, за което вече нямаш никакво извинение. Затова после се съжалява още повече.