.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: Защо??

 1. #1

  Защо??

  Защо толкова момичета на 15-17 харесват мъже над 30 годишни? Какво им има на момчетата на тяхната възраст? Заради парите и опита ли е или има друга причина?

 2. #2
  Я да се разберем веднъж завинаги за това число наречено възраст. То е точно това и само това. Едно число! Ето една 15-17 годишна пикла има достъп и избор между двама мъжкари. Оттам нататък е важно какво реално предлага като цяло единия и какво другия. А това, че единият бил на 15, а другия на 35 е все тая. Тези две числа нищо не казват за тях. Мама и тати могат да тъпчат пачки в джобовете на 15 годишният пикльо и той да се чуди за какво да ги профука, а 35 годишния едвам да оцелява. Може и да е точно обратното.

  15 годишният може да е девствен, а 35 годишния да е Секс Бог. Може и да е точно обратното. Въобще това са двама различни мъжкари, които са +2 доказателства, че животът е строго индивидуален и какъвто си го направи човек особено след като е имал повечко години възможност за това. Някои грабват безопасните, ценни и разумни възможностите с две ръце и максимално се възползват от тях. Други ги оставят да ги подминават като пътни дървета. После на 30-ти, 40-ти и т.н. рождени дни се чудят какво става и защо нищо не става в и извън леглото им.

  Така че разни пикли няма какво толкова да се чудят и особено фокусират върху разни нищо незначещи числа. Ако бяха реално важни всеки мъжкар щеше да си ги рекламира. Уви, възрастта е просто едно статистическо число, зад което само стоят години. Какво е ставало или не е ставало през тях няма как да се знае автоматично. Какво може да предложи или не един 15 и един 35 годишен мъжкар няма как да се определи от някакво такова статистическо число.

  Затова и ако уважаемите пикли бързо се ориентират и насочват, към който има какво реално да им предложи в и/или извън леглото добре правят. В крайна сметка всяка 15 годишна достатъчно скоро ще е 25 годишна, а след това и 35 годишна. Тогава като нищо може и тя да се чуди защо няма кой дори да си направи труда да я напсува, а какво остава за нещо по-съществено!

  Изумително е доколко живота прилича на кола с автоматична скоростна кутия. Влизаш в нея и много бързо започват да се сменят автоматично скоростите до неизбежната катастрофа рано или късно. Затова ако някоя 15 годишна пикла няма намерение да става преподобна асексуална монахиня в любимия й манастир тогава да гледа във вечната обратна посока с гордо разтворени крака и широко отворена уста всеки ден.

  Поне ако сериозно смята да има нещо по-интимно с поне един мъжкар, които от 14+ има всекидневен зверски апетит за разкошно и завидно изобилие от диво и незабравимо безопасно здраво чукане. Никога никакъв интерес към безкрайни главоболия, извинения, измивания на ръце и прочие евтини и изтъркани женски трикове да се измъкнат от бързо, безопасно и качествено задоволяване на обективните нужди на мъжкарите.

  Жалко е, че те имат огромен апетит десетилетия наред, а женския е направо символичен в последно време. Затова и всяка пикла да го развива максимално още от рано, че иначе и тя най-вероятно налудничаво ще припява в хора- максимум веднъж седмично е страшно много здраво чукане и супер див сексуален живот!!! Направо да се почувстваш като напълно загубила контрол, супер евтина и оборотна проститутка на Околовръстното.

  Сигурно доста пикли се смятат за кой знае какво в леглото, но реално като гледат и се държат като студени риби в това няма нищо секси и кой знае какво. Едва като навъртят сериозен километраж първоначално с един, а най-добре после и с повече едновременно интимни партньори може да станат нещо по-интересно и вълнуващо. Иначе няма реално какво да предложат поне без някоя възглавница на главата за да не гледат толкова вцепенено и ужасено като студени риби. Липсата на съществен опит традиционно си личи от километър.

  А които пикли са настроени на моралистична вълна ами да си дадат сметка, че всяка година се раждат поне 60,000 бебета в България. Половината са женски. Така че всяка една година приижда нова вълна от поне 30,000 женски! Поне 50% от тях тоест 15,000+ са доста умни, красиви и секси. Така че както и един поглед наоколо веднага показва и доказва, че продължава да няма никакъв недостиг на атрактивни пикли. Реално и обективно погледнато ако не е тази горда курва или курвичка ще е някоя друга от безбройните налични такива, които с всяка година само стават повече и още по-достъпни чрез все повече сайтове и приложения.

  Ако има някакъв проблем, той е в прекалено големия и лесно достъпен избор. Има твърде много красавици и твърде малко (кандидат) Алфа мъжкари, каквито са еволюционно програмирани да търсят и тотално предпочитат в и извън леглото. Ами няма как всички мъжкари да са Алфа мъжкари, защото ще са нонстоп битки и гледания на криво. То дори всяка нова вълна от пикли веднага започва да гледа от горе всички стари чанти наоколо.

  Разбира се, преди да са се усетили и тях започват да ги гледат отгоре като някакви стари чанти въпреки, че веднага биха казали, че все така стават за всичко в и извън леглото! Това по-голямо число въобще не ги прави боклуци за изхвърляне, но кой ли ти слуша и въобще има интерес да слуша!

  Богатият, безопасен и разумно натрупан опит винаги е бил важен, ценен и полезен в и извън леглото. Ако някоя пикла вярва, че е много секси да гледа вцепенено и ужасено в стил „Ужасно много ли ще боли и кърви?“ да си помисли пак дали особено на Г-н Някой би му дошло или изчезнало настроените за нещо в леглото! Откъде настроение и желание да се занимаваш с някоя вцепенена и ужасена студена риба? Това е толкова… секси и възбуждащо.

  Важно, ценно и полезно е за всички пикли и пикльовци повече да го дават прагматично и реалистично в и извън леглото за да избегнат абсурдно мислене, говорене и действия като да се предпочитат автоматично едни нищо незначещи числа пред други нищо незначещи числа за да не съжаляват после, че са се фокусирали върху такива чисти разсейвания, а са пропуснали важни неща, които имат значение сега и за бъдещето им.

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си