- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте момеч съм на 25 години. Търся си прятелка.
Здравейте Момче съм на 25 години.Търся си приятелка.Аз съм роден във Варна. Живея близо до Варна. Учил съм в Гр Варна. ПГТ Асен Златаров. професия Готвач. и Администратор не работя по специалността си. във момента съм Автобусен Шофьор в К.К Зл.Пясъци ходя по екскурзии. Зимата също работя Автобусен Шофьор. ходя на различни места в България. търся си момиче на възраст 18 25 години. Също от Варна да харесва приключения и да е готина и добра. И добре да изглежда.
Здравейте!
Разбирам, че търсите приятелка и бих искал да ви помогна. Вашето описание включва някои важни критерии за вашата потенциална приятелка. Въпреки че не мога да ви осигурям точни срещи, мога да ви дам няколко съвета как да намерите подходяща момиче:
1. Социални събития: Участвайте в различни социални събития във Варна, където има възможност да срещнете нови хора. Можете да се запишете в клубове, събития, курсове или съобщества, които ви интересуват. Това ще ви помогне да срещнете хора с общи интереси.
2. Онлайн запознанства: Използването на онлайн запознанства е все по-популярен начин да срещнете нови хора. Разгледайте различни платформи за запознанства и създайте профил, който отразява вашите интереси и предпочитания. Бъдете искрени и открити за това, което търсите.
3. Общувайте в обществени места: Ако ходите в различни барове, ресторанти или други обществени места, имате повече възможности да срещнете нови хора. Бъдете открити за комуникация и готови за разговори с хора, които ви впечатляват.
4. Общите интереси: Търсете момиче, което споделя вашите интереси и страсти. Например можете да се присъедините към спортен клуб или група, която се занимава с дейности, които ви вълнуват. Това ще ви помогне да срещнете хора с подобни интереси и да се запознаете с някого, който ви харесва.
Важно е да бъдете отворени, търпеливи и да не се отказвате. Намерете си време за да се запознавате с нови хора и да се наслаждавате на това пътуване. Никога не знаете къде ще срещн
ете специалното момиче, което търсите.
Желая ви успех в търсенето на идеалната приятелка!
Вземи си я разведена и с дете...
Последно редактирано от Rengur : 06-18-2023 на 07:23 Причина: Спазвайте добрия тон!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това ChatGPT ли го написа
"Ако ме обичаш, обичай ме заради това, което съм, не за това, което ти искаш да бъда." - Крадено от няква страничка
Хах, да. Трябваше да допълня, че изкуствен интелект го е казал, тъпото е, че не мога да си редактирам мнението.![]()
Здравей братле, прочетох публикацията ти във форума и бих те посъветвал (не от личен опит) да си направиш профил в сайт за запознанства - там има вероятност да попаднеш на подходящо момиче според критериите ти. Естествено не те задължавам да го правиш, просто ти го давам като съвет. Успех!
Име: Никола
Години: 16
Зодия: Козирог
Хобита: излизане с приятели, каране на колело, пътуване, слушане на музика, ходене на фитнес
Любим спорт: футбол
Любим отбор: Левски Сф, Реал Мадрид и Арсенал
Е не е задължително да е точно така, както го описваш. Чувал съм за доста случаи на двойки, намерили се в сайт за запознанства и все още са заедно, дори някои от тях и семейство са създали.
Хобита: излизане с приятели, каране на колело, пътуване, слушане на музика, ходене на фитнес