- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте момеч съм на 25 години. Търся си прятелка.
"Човек, само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е."
-Валери Божинов
Така е, все още живея по времето на комунизма.Пич, без да се обиждаш, но явно живееш в 20 век
Която връзка се държи от 12-13-годишни бебета, които все още не знаят, че светът не е само цветя и рози, плюс, че тази връзка трае 2-3 месеца.Днеска почти всеки има връзка от интернет![]()
Как точно след пандемията ще нараснат запознанствата онлайн?пък и след тази пандемия масово нараснаха онлайн запознанстватаНапротив - хората започнаха да си излизат отново навън и точно там се случваха нещата между момчетата и момичетата. Т'ва, че някакви откачалки са стояли пред компютрите в тях и не са излизали, и, че са живели в заблуда с предтекст, че са в "сериозна връзка" говори лошо за самите тях.
![]()
[QUOTE=SamoLevski;11628211]Така е, все още живея по времето на комунизма.
Направо... като ти гледам снимката, си "голем" комунист...
-Валери Божинов
Абе, Ники, ти защо не си направиш тема във форума и не се представиш? Да знаем що за човек си.[/QUOTE]
https://www.teenproblem.net/forum/sh...BC%D0%B5%D0%BD (ако ти се занимава)
Последно редактирано от Niki4a06 : 10-08-2023 на 12:00
-Валери Божинов
Ее сега много си краен...
Лично аз смятам че си прав донякъде, онлайн запознанствата не са много препоръчителни, защото не се знае кой стои отсреща. Може да е всеки. Но относно това, което казваш, не съм съгласен. Онлайн запознанството може да проработи, ако:
1. Мъжът и жената се харесат по външен вид;
2. Без да губят много време и след 1-2 (най- късно 3) седмици писане да се срещнат на живо.
И оттам вече с течение на времето, двамата ще си преценят дали ще се получи нещо между тях. ;D
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.