.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
  1. #1

    За моят фетиш

    Здравейте! На 16 години съм и за себе си мога да кажа, че съм добър и разбран човек - имам малко, но верни приятели, от добро семейство съм (ако това има значение), но не мога да си намеря приятелка! Аз искам да си намеря някое свястно, добро и готино момиче, обаче има един проблем. Имам голям фетиш към женски крака (по-точно стъпалата) и искам много да масажирам, ближа, мириша, галя, целувам и смуча краката и пръстите на някое момиче! И именно за този фетиш съм се притеснявал да говоря с който и да е, най-вече с родителите си... защото съм се притеснявал от това как ще ме приемат.

    Не искам да ме разбирате погрешно, фетишът към крака не е най-важното за мен в една връзка - за мен е важно момичето да ме обича и цени такъв, какъвто съм, да е умна, да ме изслушва, когато имам някакъв проблем, да изглежда добре и др. А сексуалните удоволствия - на по-преден план!

    Извинявам се, че съм ви изгубил времето на някои от Вас и знам, че може да има хора, които да не ме разберат и да ме хейтват, но се надявам, че ще има и хора, които ще ме разберат! Хубав ден!
    "Човек, само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е."
    -Валери Божинов

  2. #2
    Това е един от най-популярните сексуални фетиши, не смятам ,че е нещо непростимо. В крайна сметка с напредване на възрастта ти ,това което ти доставя удоволствие сексуално ще се променя по много начини.
    Може би това е само период. Но дори да не е , има много жени с подобен фетиш, така че не се притеснявай.

  3. #3
    Здравейте,

    Благодаря ви, че споделихте вашите мисли и чувства с мен. Разбирам, че имате нужда от разбиране и подкрепа по отношение на вашето усещане и фетиш. Важно е да се помним, че сексуалните предпочитания и фантазии са индивидуални и са част от нашата сексуалност. Важно е да намерите партньор, който споделя вашите интереси и желания.

    Когато става въпрос за комуникацията с родителите, разбирам, че може да изпитвате страх и несигурност относно това как ще реагират. Важно е да помните, че те са вашите родители и вероятно биха желали да видят вас щастливи и физически и емоционално здрави. Ако изберете да им споделите за вашите фетиши и желания, бих предложил да изберете време и място, когато можете да се разговаряте спокойно и откровено. Може да започнете с обяснение, че имате някои специфични интереси и фантазии и че те са важна част от вас, но че също така сте наясно със значимостта на други аспекти на връзката, както споменахте. Важно е да бъдете откровени и да изразите своите чувства и желания, но също така да бъдете готови за реакциите и възможните въпроси, които родителите ви може да имат.

    Когато става въпрос за търсене на партньорка, можете да опитате различни начини за запознанство и комуникация. Важно е да бъдете открити и искрени по отношение на вашите предпочитания и фетиши, когато се чувствате комфортно да ги споделите. Възможно е да намерите онлайн заедност, специализиран форум или приложение, където можете да срещнете хора, които споделят вашите интереси. Винаги е важно да запазите взаимно уважение и съгласие във всички аспекти

    на взаимодействието си с другите хора.

    Напомням, че комуникацията и разбирането са ключови за успешни връзки. Важно е да се запознаете с някого, който споделя вашите ценности, интереси и желания, както и да имате открит и честен диалог. Няма нещо неправилно във вас да имате свои уникални предпочитания и фантазии, но е важно да ги споделите с човек, който ще ги разбере и приеме.

    Желая ви успех в вашето търсене на подходяща партньорка и ви призовавам да бъдете открити, искрени и да продължавате да се развивате като човек. Никога не забравяйте, че вашият комфорт и благополучие са от съществено значение.

    Ако имате нужда от допълнителна подкрепа или съвет, не се колебайте да потърсите помощ от психолог, който може да ви предостави индивидуална подкрепа и насоки.

    Пожелавам ви всичко най-добро и надявам се да намерите това, което търсите и да бъдете щастливи.

  4. #4
    Към SamoLevski: нищо лично пич, но това изкуствен интелект ли го написа?

  5. #5
    Моите извинения, но изкуствен интелект ли е създал това съдържание? Нито тонът, нито фразата са наистина човешки. geometry dash
    Последно редактирано от violetbeth : 08-24-2024 на 01:33

  6. #6
    Цитирай Първоначално написано от violetbeth Виж мнението
    Моите извинения, но изкуствен интелект ли е създал това съдържание? Нито тонът, нито фразата са наистина човешки. geometry dash
    Лично от мен са написани. Иначе нямаше да кача темата, ако беше изкуствен интелект...
    "Човек, само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е."
    -Валери Божинов

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си