.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
 1. #1

  За моят фетиш

  Здравейте! На 16 години съм и за себе си мога да кажа, че съм добър и разбран човек - имам малко, но верни приятели, от добро семейство съм (ако това има значение), но не мога да си намеря приятелка! Аз искам да си намеря някое свястно, добро и готино момиче, обаче има един проблем. Имам голям фетиш към женски крака (по-точно стъпалата) и искам много да масажирам, ближа, мириша, галя, целувам и смуча краката и пръстите на някое момиче! И именно за този фетиш съм се притеснявал да говоря с който и да е, най-вече с родителите си... защото съм се притеснявал от това как ще ме приемат.

  Не искам да ме разбирате погрешно, фетишът към крака не е най-важното за мен в една връзка - за мен е важно момичето да ме обича и цени такъв, какъвто съм, да е умна, да ме изслушва, когато имам някакъв проблем, да изглежда добре и др. А сексуалните удоволствия - на по-преден план!

  Извинявам се, че съм ви изгубил времето на някои от Вас и знам, че може да има хора, които да не ме разберат и да ме хейтват, но се надявам, че ще има и хора, които ще ме разберат! Хубав ден!
  "Човек, само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е."
  -Валери Божинов

 2. #2
  Това е един от най-популярните сексуални фетиши, не смятам ,че е нещо непростимо. В крайна сметка с напредване на възрастта ти ,това което ти доставя удоволствие сексуално ще се променя по много начини.
  Може би това е само период. Но дори да не е , има много жени с подобен фетиш, така че не се притеснявай.

 3. #3
  Здравейте,

  Благодаря ви, че споделихте вашите мисли и чувства с мен. Разбирам, че имате нужда от разбиране и подкрепа по отношение на вашето усещане и фетиш. Важно е да се помним, че сексуалните предпочитания и фантазии са индивидуални и са част от нашата сексуалност. Важно е да намерите партньор, който споделя вашите интереси и желания.

  Когато става въпрос за комуникацията с родителите, разбирам, че може да изпитвате страх и несигурност относно това как ще реагират. Важно е да помните, че те са вашите родители и вероятно биха желали да видят вас щастливи и физически и емоционално здрави. Ако изберете да им споделите за вашите фетиши и желания, бих предложил да изберете време и място, когато можете да се разговаряте спокойно и откровено. Може да започнете с обяснение, че имате някои специфични интереси и фантазии и че те са важна част от вас, но че също така сте наясно със значимостта на други аспекти на връзката, както споменахте. Важно е да бъдете откровени и да изразите своите чувства и желания, но също така да бъдете готови за реакциите и възможните въпроси, които родителите ви може да имат.

  Когато става въпрос за търсене на партньорка, можете да опитате различни начини за запознанство и комуникация. Важно е да бъдете открити и искрени по отношение на вашите предпочитания и фетиши, когато се чувствате комфортно да ги споделите. Възможно е да намерите онлайн заедност, специализиран форум или приложение, където можете да срещнете хора, които споделят вашите интереси. Винаги е важно да запазите взаимно уважение и съгласие във всички аспекти

  на взаимодействието си с другите хора.

  Напомням, че комуникацията и разбирането са ключови за успешни връзки. Важно е да се запознаете с някого, който споделя вашите ценности, интереси и желания, както и да имате открит и честен диалог. Няма нещо неправилно във вас да имате свои уникални предпочитания и фантазии, но е важно да ги споделите с човек, който ще ги разбере и приеме.

  Желая ви успех в вашето търсене на подходяща партньорка и ви призовавам да бъдете открити, искрени и да продължавате да се развивате като човек. Никога не забравяйте, че вашият комфорт и благополучие са от съществено значение.

  Ако имате нужда от допълнителна подкрепа или съвет, не се колебайте да потърсите помощ от психолог, който може да ви предостави индивидуална подкрепа и насоки.

  Пожелавам ви всичко най-добро и надявам се да намерите това, което търсите и да бъдете щастливи.

 4. #4
  Към SamoLevski: нищо лично пич, но това изкуствен интелект ли го написа?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си