.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Момиче ме отряза

Здравейте, на 22 години съм и съм студент. Смея да кажа, че съм нормално момче за възрастта си, с адекватна физика, не съм фитнесджия, но съм висок и поддържан, дори суетен на моменти. Не съм безгрешен със сигурност, (наскоро пропуших), но приятелите ми ме имат за добряк и човек, на когото може да се разчита. Не съм конфликтен човек и общо взето се разбирам с почти всички.
    Щастлив съм от живота си, работя и уча едновременно, имам истински и верни приятели, разбирам се с колегите си, родителите ми ме подкрепят - единствено в личен план съм самотен и никога не съм имал сериозна приятелка. Като че ли съм обречен да бъда сам..
    От доста време насам си харесвам една колежка в университета. Досега сме имали чисто приятелски отношения, но не сме излизали само двамата, а в компания. Били сме на дискотека с приятеля й (аз бях малко като трето колело), но тя скъса с него наскоро и реших, че сега може и да ми се отвори възможност да я спечеля. В уни съм човека, до когото мисля, че най-много се е допитвала за подкрепа и услуги, тъй като неформално се водя “най-сериозен” в курса. Тя е и малко по-дистанцирана от останалите, потайна е, и също е леко срамежлива. Особен характер е, но е неземно красива, има страшни очи и усмивка, и просто съм като омагьосан от нея. Стилът й на обличане също е много добър.
    Това лято тя беше заминала на бригада в Америка и също си писахме от време на време. Откакто се прибра преди малко повече от месец, я заговарям редовно и смея да твърдя, че се сближихме доста напоследък. Пушим заедно, черпил съм я цигари, лафим си в почивките. Почти всеки ден си писахме, освен че се виждахме и в университета. Това ме окрили доста. Грешката, която направих е, че може би трябваше да я попитам на живо да излезем, но тази седмица не ми се отвори ситуация, понеже наоколо винаги все имаше и някой друг колега, и честно да кажа малко ме беше срам да премина на тази тема, а просто си говорехме общи неща. Планирах как да постъпя повече от седмица, и понеже миналия уикенд бях в друг град и още тогава имах намерение да я ask out, реших през тази седмица да опитам да се сближа още повече с нея на живо, а последната вечер преди уикенда, да й пиша. Така както й пратих някакво reel-че една вечер и го коментирахме, реших да й пиша - ако е свободна тези дни да излезем, но отговори, че конкретния ден има среща с приятелка. Попитах я за друг ден, но пак отговори, че е заета, при което вече беше ясно, че си ме отряза.
    Освен, че в момента ми е адски гадно, започнах да се вкарвам в разни филми, че може би сега ще си промени отношението спрямо мен, ако е усетила, че търся нещо повече от приятел. (аз overthink-вам абсолютно всичко, вкл. и последното риълче, което й изпратих, преди да я поканя на среща).
    В лека депресия съм в момента, хора.
    Според Вас ОК ли съм постъпил? Не е ли по-добре, че съм проявил смелост и съм си заявил намеренията, макар и непряко, и по чат, а не лице в лице?
    Винаги съм бил до нея и съм се държал супер мило с нея. Планирам така да продължа да се държа и занапред, и като се видим следващата седмица в уни, да се правя сякаш нищо не се е случило (макар, че ще ми е малко трудно). То и какво се е случило толкова де - просто съм я поканил да излезем, а тя ми е отказала.
    Наистина се надявам да не съм преебал нещата (с извинение).
    Ако имате някакъв акъл за даване, критика или подкрепа, все тая. Ще съм благодарен!
    Последно редактирано от Mitev002 : 11-22-2024 на 18:32

Ти си беден, това е проблема. Физиката не е от значение ако си мангислия )

Цитирай Първоначално написано от AneliaToshevo Виж мнението
    Ти си беден, това е проблема. Физиката не е от значение ако си мангислия )
    Доста смешен отговор. Интересно ми е дали проектираш себе си върху другите. Освен това изглеждаш много повърхностна и плитка.

Според мен, ако момиче/жена си търси някаква причина да откаже значи не я интересува и не се вълнува от вас. Може вие да я харесвате но, тя няма такива намерения,все пак опитайте да я поканите на живо.Успех.Дано да греша.

Познато ми е това... само дето съм по-малък от теб с 4 години.

Ами щом ти е отказала и то не един път да излезете, не се занимавай с нея и си търси друга. Все ще намериш някоя, която да ти допадне.
    "Човек, само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е."
    -Валери Божинов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си