Здравейте !
С тъга и доста притеснение ви пиша. Не съм си представял,че празниците ще бъдат помрачени по този начин.
Оказа се, че аз и приятелката ми имаме кондиломи.
Преди около 3-4 седмици ходихме на гинеколог, защото моята приятелка имаше притеснения отностно цикъла си, но тогава гинекологът нищо не каза,че е забелязал.Профилактично й пусна цитонамазка.След няколко дена изленаха резултатите, които бяха нормални (втора група). Тя е на 24 години и цял живот е била 2ра група. Също се установи,че има гъбички, които лекувахме и двамата. Миналата седмица в края забелязахме образувания и при двама ни и ходихме пак на гинеколог. Оказаха се кондиломи.Каза ни да се можем с Кондолин и 4-6 месеца да пием Хупавир. Видя само външните, не ни каза,че има и вътрешни. Докато третирахме днес външните кондиломи с ужас установих, че тя има и множество вътрешни. Изключително сме притеснени. Не искам да я загубя от рак на шийката, на матката. Обичам я безкрайно много.
Моля ви, кажете ми как да процедираме за напред. Не ми пука за мен, искам тя да се оправи
Ще се радвам да ни насочите към добър специалист, по възможност в Пловдивска област, но не е проблем и цяла България.
Тя е много силен човек, изключително активен, но това ни срина психически и двамата...
Всеки съвет ще ни бъде от полза .
Благодаря на всички !