.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Изкуственият интелект и ChatGPT – Нови хоризонти за ученици и студенти

Напоследък изкуственият интелект навлезе масово в нашето ежедневие. Една от най-популярните AI платформи е ChatGPT – инструмент, който може да помогне при писане на есета, преводи, обяснения на сложни теми и дори при подготовка за изпити.

Използвал съм ChatGPT, за да подобря разбирането си по математика и английски език. Най-голямото предимство за мен е, че може да обяснява по разбираем начин, сякаш си говориш с преподавател.

Интересувам се дали някой друг тук също използва подобни инструменти? Споделете кои AI платформи използвате и при какви задачи са ви били полезни.

Цитирай Първоначално написано от kakasi63 Виж мнението
    Напоследък изкуственият интелект навлезе масово в нашето ежедневие. Една от най-популярните AI платформи е ChatGPT – инструмент, който може да помогне при писане на есета, преводи, обяснения на сложни теми и дори при подготовка за изпити.

Използвал съм ChatGPT, за да подобря разбирането си по математика и английски език. Най-голямото предимство за мен е, че може да обяснява по разбираем начин, сякаш си говориш с преподавател.
    GeoGuessr Free
    Интересувам се дали някой друг тук също използва подобни инструменти? Споделете кои AI платформи използвате и при какви задачи са ви били полезни.
    Да, много хора го използват по същия начин — като удобен помощник за учене и упражнение по различни предмети.

Цитирай Първоначално написано от kakasi63 Виж мнението
    melon playground

Мисля, че изкуственият интелект е полезен инструмент. Трябва обаче да го използваме разумно и да избягваме злоупотреби.

И аз използвам ChatGPTDinosaur Gameи подобни AI инструменти – най-вече за учене на езици, писане на текстове и бързо обяснение на сложни теми. Много помага и за генериране на идеи.
    Последно редактирано от Blubalu : 10-09-2025 на 16:40

Аз използвам ChatGPT за всичко - да ми помага с домашните, да уча английски език и много други неща. Също използвам Google Gemini, когато искам бърз и кратък отговор, защото проблема на ChatGPT е, че той дава много дълги отговори. Всеки с предпочетанията си.

P.S. Интересно ми е,че този форум се използва още. Аз си мислех, че този форум и като цяло форумите са останали в годините между 2000-2015/2016.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си