- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отговори на най-често задаваните въпроси
Знам,че няма много смисъл от тази тема,но все пак да си кажа.
Всеки ден се появява тема 'Бременна ли съм?',която е по-безумна дори от предишната.Затова,мили момичета (и момчета,притесняващи се за приятелките си),ще отговоря на някои от най-честите ви глу....теми:
НЕ се забременява от орален секс.
НЕ се забременява ако сте го правили с кондом и той НЕ се е скъсал.
Не се забременява ако сте му пипнали члена и след това сте се самозадоволявали.
НИЕ НЕ СМЕ ВРАЧКИ.СЛЕД 14 ДНИ СИ КУПЕТЕ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ И ЩЕ ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТА
И сега:
МОЖЕ да се забременее от секс без кондом,дори да не е свършил във вас.(предеякулационна течност).Големите разбирачи веднага ще скочат и ще кажат 'не,не може от прекъснат полов акт да се забременее'.Еми ето ви жени,забременели така:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=200811
едит:Винаги има тази опасност,въпреки че не е задължително да ви се случи на вас.Но надали искате да си правите експерименти
МОЖЕ да се забременее от анален секс,АКО е свършил във вас и спермата се е стекла към влагалището....
Затова:
ВИНАГИ ГО ПРАВЕТЕ С КОНДОМ!
Колкото до останалите теми 'Имам червени петна по половите органи' и 'Сърби ме еди какво си' и 'Обринала съм се еди къде си':
Ние можем да ви помогнем с 2 неща:
1.Да ви кажем да отидете на лекар
2.В редки случаи да можем да ви кажем какво ви има,но все пак по-добре послушаите съвет 1 и отидете на лекар,защото ние може да грешим,а и не можем да ви изпишем рецепта за лекраство.
Темите 'Малък ли ми е' и 'На н-брой години съм,колко трябва да ми е?'
Има ХИЛЯДИ такива теми,потърсете в търсачката.Ние НЕ можем да кажем на всеки поотделно малък ли му е,или не.
Темите 'Първия път':
Отново,има ХИЛЯДИ такива теми,потърсете.Ние НЕ можем да кажем на всеки поотделно:
1.Готов/а ли е
2.Дали момчето/момичето е подходящо.
3.Малка/малък ли е
4.Достатъчно подготвено/а ли е
5.Ще я боли ли
И темите 'Малка ли съм':
Според мен на 13-14 години сте малки за секс,но както се казва,винаги има изключения.Не можем да знаем вие такова ли сте,или сте поредната тъпа овца,правеща секс,само защото е модерно и всичките и приятели/ки са го правили.
Както казах,това е мое мнение,вие решавате.
НО-да сте подготвени не значи само да искате да го направите,а и да си имате едно на ум-за евентуални болести,бременност.С други думи-трябва да имате необходимата сексуална култура.
Затова,прочетете тази тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492
Тя неслучайно е ВАЖНА!Не е само за красота най-горе сложена.
Щом искате да правите секс,положете малко усилия да се образовате!Няма да ви стане нищо,ако прочетете по-горната тема,тя е направена за ваше улеснение
Темите 'Да му духам ли?' и 'Как ще му хареса':
Същия отговор като при темите 'Да му пусна ли?'-вие решавате
И всеки е различен и не знаем на вашия какво ще му хареса.Потърсете малко из форума,има статий за тези неща.
Направих тази тема с надеждата безумието във форума да понамалее малко.Поне малко.
Единствената ми цел беше да отговоря на най-често задаваните въпрос тук.
Благодаря за отделеното внимание.
Първоначално написано от FeelMyPainПървоначално написано от mim4enceto00Първоначално написано от Millionaire
Предлагам темата да стане важна и м/у другото, от прекъсване на полов акт, има доста голяма вероятност да се забременее..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Подкрепям с 2 ръце, самоче викам дай да не се мазняПървоначално написано от l0lz
Важна тема!
Няма кво да се "мазниш", темата е много хубава и полезна.Първоначално написано от slap2trap
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Първоначално написано от slap2trap
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Много полезна тема. Бравооо :P
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
съгласна съм ,полезна е! Но не си въобразявай че тези теми ще спрат!Всеки се притеснява,когато дойде неговия ред и всеки се шашка и пише,от опит ти говоря.
най-после една смислена тема на която трябва да се обърне внимание
Обичам Андриан
Първоначално написано от pLqmi92
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
А така ....
Е чак сега вече не знам какви теми ще почнат да пускат, като се обобщи всичко.
еее ще запустее раздела
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Евалата за темата Криси имаш 1 много студена кока кола от мен! Темата задължително трябва да се сложи като важна! Лошото е, че малко ще са дечорлигата дето ще си направят труда да уважат на авторката труда и другата важна тема на мачока.... Наистина темата обобщава 99% от кретенските въпроси, само се надявам да има кой да я чете!
Поздрави Криси!
De-Phazz - Anchorless
Eх, Плами, ти ако не ме подкрепиш, кой друг..Първоначално написано от pLqmi92
За жалост на всеки му е по-лесно да пусне нова тема, от колкото да потърси из старите.Дори и темата да стане важна, пак ще са безброй малоумните теми.Не вярвам и да намалеят.
След 2 дена, темата ти ще е на 8 страница, изместена от 7 страници "Мога ли да забременея от жегата"..
И все пак браво, че си се постарала, да направиш една хубава тема, и дано не изляза прав.
и аз съм на същото мнение че колкото и полезна информация да има тук и да се изчерпват безсмислените въпроси на тийновете до няколко дни темата ще е вече в миналото изместена от тъпи постове!Първоначално написано от FeelMyPain
Иначе евала че идейката да направиш такава тема! и аз съм За да стане ВАЖНА тема
There is no right or wrong, only fun or boring
Евала за темата, защото вече направо се дразня като прочета тема дето само да погледнеш с 2 теми по-нагоре и ще я видиш същата.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Както е тръгнало,май така ще стане.Първоначално написано от FeelMyPain
Ама не мен нещо не ми е ясно-защо смислените теми не се четат и биват изместени от глупости,а после всички пискат как нямало полезни теми
Първоначално написано от FeelMyPainПървоначално написано от mim4enceto00Първоначално написано от Millionaire
Браво за темата!!!!
Имам въпрос-МНОГО ВАЖНО!!!
Като мастурбирам и свършвам в тоалетната, може ли oт изхвърлените от мен сперматозоиди в кенефа да излезе чудовище от там след време????
Едит:Темата задължително трябва да стане "важна"!!!
Защото, всеки го мързи да потърси.Първоначално написано от Extremescream
А когато темата е полезна, цялата информация се изчерпва в нея => няма нужда от въпроси => отива на 7 8 страница.
браво Punisherr да се надяваме че сега вече няма да има такива теми..
.....