- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко дълго може да ти липсва някой .. ако знаеш , че никога няма да се върне !?
Момиче на 14 г . . Скарана съм с най-близката си приятелка вече половин година и нещо .. миналата седмица бях на крачка да постигна целта си .. и благодарение на нейните "истински" приятелки и устите на другите се скарахме .. аз я излъгах , че не сам си писала с бившия и а всъщност това се случи и бяха някъде три изречения в който му казах , че тя н е е правила тези неща който той е чул .. и че е лъжа .. но явно тя ми се обиди .. постоянно ми го натяква , но аз съм такъв човек сгреша ли един път не се повтаря ..не ми е обидена за това , че съм си писала с него , а че съм я излъгала .. адски ме боли .. да ще ми кажете какви истински приятелки на вашата възраст е ето , че има .. но не можах да си я запазя .. смс-и , пиша и постоянно , на дск се опитвам да говоря с нея . . тя не иска , нито ми отговаря на съобщенията , а на скайп ми пише през 10 минути .. от лудост почнах да пиша на 1 лист какво обича и какво мрази .. не спя .. нямам надежда за нищо .. не ми се живее .. тя вече ми няма доверие , а то е като огледалото счупи ли се после не е същото .. натяква ми постоянно , че няма да ми прости , нищо няма да е както преди , а последното което ми каза е "давай на човек втори шанс , но никога трети " e даде ми и кво пропилях го .. намерих си друга компания нищо не става , а за момчета дори не ми се мисли екзикотирам ги ... МОЛЯ ВИ .. :@ ПОМОЩ !!!!!!!!!!!!!!
НЕ ИЗДЪРЖАМ , ИДВА МИ ДА СЕ САМОУБИЯ !!!
От лъжа до лъжа си има разлика. Не мисля, че си излъгала за нещо кой знае какво, че да се сърди толкова време.... с моите приятелки какво ли не сме преглътвали от сорта на лошо държание, обиди и думи, които не сме осмисляли (е не сме се лъгали, де).... Всеки допуска грешки... дори почвам да си мисля, че тя го прави това, защото ти й ходиш подир гъза и на нея й харсва. Остави я малко - не я търси и виж как ще реагира.
nigga stole my bike
e да , но аз не съм такава .. не обичам всеки не се доверявам на всеки ..![]()
и аз в момента съм така с моя фр, но аз не получих и втори шанс.... по написаното съдя, че не полагаш почти никакви усилия да я забравиш, а за сметка на това на нея изобщо не й пука и многократно ти показва, че приятелството ви е означавало едно голямо НИЩО за нея...
На 14 сте. Стегни се. Хората минават през какво ли не, много по-лошо от това да са излъгaли своята "бфф" (което ако си направила, си заслужаваш), но не мислят за самоубиство, а ти си седнала да бръщолевиш врели некипели по форуми.
Порасни. И престани постянно да и звънниш, пишеш и т.н. Изглеждаш жалка, а на нея очевидно не и пука.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 01-21-2012 на 12:53
не и звъня постоянно пиша и от време на време : )) не и досаждам нищо повече ...![]()
Стига бе човек... Ти звучиш като обсебена от нея.Две изречения си му написала и то в нейна полза и тя ти се сърди?!Тая не ти е приятелка.Просто използва "огромната и непростима" лъжа като извинение да те игнорира.Не знам какво я боготвориш толкова..
мерси много sunT .. и аз не знам защо я боготворя толкова .. просто свикнах с нея .. от сутрин до вечер заедно .. пишехме си до сутринта .. бяхме неразделни .. просто тая нейната компания от "кифли" .. я направи безчувствена и една от тях ..не знам просто как да я забравя ....
Много ме дразни като някои започнат да се сърдят за глупости!Излъгала си я и какво? Да,нормално е да се ядоса малко,ама да ти се сърди толкова при положение,че си му писала положителни неща за нея.. Ще я забравиш като прекараш малко време с други. Не откачай само заради такова нещо.Не си струва дори и да мислиш за самоубийство.
Ще се оправите, ако наистина ти е приятелка, ако не ти е, няма защо да съжаляваш...ще намериш нови
Мен примерно ме разочароваха много хора, заради които бях готов да направя всичко, но какво да се прави...
Пораснете бе хора, тва освен всичко, звучи адски глупаво и лигаво както си го написала.... на 14г. се скарала с някаква пикла и веднага "ще се самоубия, не спя, не ми се живее", не знам си кво, пълни глупости .... стегни се щото ставаш смешна ти. Голяма работа като ти се е разсърдила, да си гледа работата, фръцла... ходи си с новата компания и въобще не се опитвай да си я "връщаш", пиша го в кавички понеже като гледам никога и не сте били "БФФ".. Нямало да ти прости... то щото та големия грях да пишеш в скайп.. все едно си спала с приятеля и, егати филмарката.... зарежи я.
Виж кво.. Истинските (имам в предвид наистина истински) приятели са голяяяяяяяяма рядкост, и ако тя наистина ти беше приятелка, нямаше да се сърди за такива простотии.
И аз съм на 14, и аз в момента съм скарана с една от най-добрите си приятелки..
В никакъв случай не се унижавай, като й звъниш и й се умоляваш !
Така ще я накараш да се чувства все едно каквото ти каже, ще го изпълниш.
Имаш си достойнство, изправи се и ходи гордо пред нея, покажи й, че можеш и без нея, дръж се приятелски, в скоро време ще й омръзне и или ще сложи край на приятелството ви или ще се върне при теб.
Извинявай, ако ще те обидя, все пак ти е приятелка, но мисля, че тя не те заслужава.
Успех!
+ предните постове.. всички са много прави![]()
То не че в 90% от темите не може да напишеш едно "Пораснете!" и то дай е най-добрият съвет, ама в случая не мога да се сдържа. Пораснете!
Истинските приятели не спират да ти говорят, защото си си писал банални неща с някой.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en