.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 147
    Banned Мега фен
    Важното е човек като изпадне в трудно положение да не му пука и да приеме нещата такива каквито са, дори и от милионер да стане бедняк , ако приемаш всичко на сериозно - умираш
    така че ай сиктир , света е нечестен

Аз бях/съм изпаднал в депресия от септември грубо казано,всичко от книгите на Ницше за нихилизма.Изпадането в пасивен нихилизъм е една от най-трудно излизащите се дупки и се въртиш в безкраен цикъл на нищото.
    За тези които незнаят,пасивен нихилизъм = изразява се като падение на духа,активен нихилизъм се изразява като мощ и извисяване на духа.
    Сега незнам,чувствам се неутрално,опитвам се да се чувствам добре през повечето време на деня,но като цяло ми е все1 за всичко.
    90% от ''тийновете'' (мале колко мразя тая дума,ама ме мързи да използвам друга в момента) се ''депресират'' уж за някакви тъпи неща = мацката ги напуснала или не им пуснала и айде,депресия,а всъщност са тъжни (да,има разлика)

Както и да е,депресията трябва да се превъзмогне!Нещо като тест я приемам.
    Путките да мрът

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    lol, TIL че съм активен нихилист
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен

........ и ганьовци

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    .
    Пак с пасивно агресивните коментари.

Тъп шибан, жалък, грозен, тъп, никому ненужен, отчайващо гнусен, олигофренясал, отблъскващ, дебилистичен, кретеноиден, увреден, монголоид такъв, още ли не схвана че ако си християнин трябва да не казваш нищо агресивничко, а само да поемаш чуждите обиди?

ANyway, като обичаш толкова, толкова много да цитираш "известни хора" нека да ти дам да се порадваш малко:

Religion is an illusion and it derives its strength from the fact that it falls in with our instinctual desires.

SIGMUND FREUD, New Introductory Lectures on Psychoanalysis

In the long run, nothing can withstand reason and experience, and the contradiction religion offers to both is palpable.

SIGMUND FREUD, The Future of an Illusion
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен

зайо байо 4, защо си хабиш думите, нима не виждаш какво означават те за мен.
    Последно редактирано от defender : 01-23-2012 на 12:31

Как да не се депресира човек като прочете тая тема?

[
    зайо байо 4, защо си хабиш думите, нима не виждаш какво означават те за мен.
    Единствената причина поради която все още се занимавам да те храня е точно заради това.

Аз напълно осъзнавам какво означават думите ми за тебе.

Приятно ми е да виждам как или те издебвам, или те карам да правиш изказвания, които доказвам за лъжи или глупости и те карам да млъкнеш тотално и жалко да се преструваш че не лъркваш на компа до късни доби или още по-жалко да се правиш че не виждаш pwnegе-a.

Примери с масТРУбирането ти, с лъжата ти за книгите ти, с лъжите ти за антисоциалността на иррелигиозни хора, за приемането на еволюцията и още други.

Знам как се чудиш глупаво, като хамстер да рационализираш това и как най-доброто на което си способен е да ИЗЛЪЖЕШ като прасенце че всъщност ти е приятно да гледаш как (особено след специалната ми темичка за тебе) абсолютно никой няма и елементарно уважение към тебе или че няма значение че си бил интелектуално изнасилен.

Писането ти е ТОЧНО еквивалента на онзи двайсет и нещо годишен дебелак с акне и 30 000 часа WoW, който обявява на всеослушание с колко много момичета е спал.

Забавно ми е да се ебавам с мънички лайненца като тебе. Не е много здравословно хоби, но какво толкова.

Най-забавно беше в началото като дрънкаше как съм ти влизал в главата и някакви такива глупости, но явно се усети че да повтаряш глупостите на цветьо е още по-тъпо държание от нормалното ти.

Но и сега не е зле. Както казах доста е приятно да показвам лъжите и лицемерието ти, най-вече на самият теб и да ги осмивам.

Хайде сега, отговори като някой който се е хвалил колко е помпал, но са го пребили вчера двама второкласници. Използвай интернетския еквивалент на висок тон и преекспонирано високо настроение и непукизъм. Направи го и знай че аз знам че ти осъзнаваш че не го мислиш наистина.

Не е нов типа ти, стар е, стар и добре познат.

The Bird of Hermes

Мега фен
    хехе, ти си бил като пинко розовата пантера бе.

добреее, чакааааай миииисляяяя, амиииииииии - ок, продължаваме напред, надявам се ще продължим да ходим заедно.

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението

Хайде сега, отговори като някой който се е хвалил колко е помпал, но са го пребили вчера двама второкласници. Използвай интернетския еквивалент на висок тон и преекспонирано високо настроение и непукизъм.

хехе, ти си бил като пинко розовата пантера бе.

добреее, чакааааай миииисляяяя, амиииииииии - ок, продължаваме напред, надявам се ще продължим да ходим заедно.
    Оххх... Можеше поне да се опиташ да не направиш ТОЧНО това което казах че ти е в стила да правиш в някакъв опит да се измъкнеш.

Ех че жалка картинка наистина

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    някакъв опит да се измъкнеш.
    От какво пък да се измъквал, дори не осъзнавам. Спри да си живееш в света на халюцинациите и подозренията си за другите.
    Последно редактирано от defender : 01-23-2012 на 14:33

Aха, прожектиране (http://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_projection). Добре, това поне е някакъв напредък

The Bird of Hermes

Мега фен
    ^
    От какво пък да се измъквам, дори не осъзнавам. Спри да си живееш в света на халюцинациите и подозренията си за другите.
    тогава в този си пост само предполагах, вече съм убеден.

Колкото беше убеден че "видни учени" се организират, за да спрат "гадната еволюционистчна пропаганда" преди да те затапя ли?

Пък ей, сега е момента - изтеглих си нова книжка

http://www.amazon.com/Forged-Writing.../dp/0062012614

Страшен сладур е, с оглед на това искаш ли отново да помислиш дали не е добра идея да ми предоставиш някакъв поглед върху колосалното количество литература което си изчел?

The Bird of Hermes

Мега фен
    значи Пророците на Библията не са били онова, което не са били , много са умни тия книги дето ги четеш , то и истинският Господ Бог никога не е бил зъл, ама кой ли успя да го разбере?!
    Последно редактирано от npp : 01-23-2012 на 14:25

^ Брато недей, ще вземе да покаже пак рарче с 620 файла и ще каже че са все книги които е изчел в комбинация с учебниците си и ще ни разори със своите знания!

ПС Аз съм сигурен че не е долен лъжец или нещо такова.

Щото е много долно да се лъже.

Грях било.

Не било християнско да се лъже така.

Щото е гадно да се лъже.

Ей гейски, чаткаш ли брато?

Чаткаш ли?

Лъжльо чаткаш ли?

Чатиш ли бе лъжленце?

The Bird of Hermes

Мега фен
    никакви книги не са по-Добри от правилната вяра, която действува чрез Съвършената Любов към всички човеци/одушевени, то затова и дефендера се оказа заблуден понеже чете книги вместо да вярва, а защо се нарича вяра?!, именно защото духовниците/вярващите трябва да са отречени от всички източници с изключение на истинският Господ Бог и Съвършената Любов/Правда
    Последно редактирано от npp : 01-23-2012 на 14:37

Мега фен
    добре бееее, говерете си бееее, искам да Ви съзерцавам - това е заповед

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    никакви книги не са по-Добри от правилната вяра, която действува чрез Съвършената Любов към всички човеци/одушевени, то затова и дефендера се оказа заблуден понеже чете книги вместо да вярва, а защо се нарича вяра?!, именно защото духовниците/вярващите трябва да са отречени от всички източници с изключение на истинският Господ Бог и Съвършената Любов/Правда
    каква е тази твоя правилна вяра от колосалната бройка от един човек, който до вчера дори не е бил роден и лъжесловото му изобщо не е съществувало. Христовата Църква е една, съществувала много преди тебе и създадена от Господ преди 2000 години. Друга Църква която да създадена от Господ и Апостолите няма, тя е само една Православната, а твоето лъжесвидетелство е различно от нейното.
    Последно редактирано от defender : 01-23-2012 на 14:55

Eй лъжльо.

Лъжльо.

Защо се преструваш че не виждаш постовете ми?

Да не ти смъди нещо?

Нещо неудобно ли има?

Да не ти е неприятно че те излових в очевидна и жалка лъжа бе лъжльо?

Да не ти е гадно че никой не те мисли за парагон на правдата какъвто искаш да се изкараш?

Ей лъжльо?

Как са лъжите?

The Bird of Hermes

Мега фен
    това едипов комплекс ли е, който още не си надживял.
    Не лъжа, много книги са, не знам дали са точно 600, защото някои от тях не са на един файл, ами всяка глава е на отделен файл, бях ти казал че не съм ги чел всички, но дай Боже да ги прочета

Oлелее...

Значи ти просто "малко си преувеличил" така ли?

Няма проблеми бе, прати едно скрийшотче и ще погледна вместо тебе по заглавията какво става.

За да има някаква реципрочност ти пращам линк към моето ново кефче:

http://thepiratebay.org/torrent/6352...ible_s_Authors

The Bird of Hermes

Мега фен
    "не искам" - толкова ли е сложно това просто изреченииценце от две думи, за такъв колос на бързата мисъл, като тебе.

За книгата мерси, но аз добре подбирам книгите си, а тази не ми е никакъв интерес.

И защо "не искаш"?

The Bird of Hermes

Мега фен
    защото това ми дава точки.... а ти си в неведение и не представляваш никаква заплаха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си