- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа, че го харесвам?
от една седмица се опитвам да кажа на едно момче че го харесвам но не мога нз срам ли ме е или какво даите съвети как да му го кажа![]()
![]()
П.П съжелявам за правописните грешки
моля без убиди
---
т.7
Блаб
:}}}
emi purvo suberi dosta smelostt..edna hubava usmivchicaa ..
piini edin red byll i gaaz napred..![]()
![]()
po temata: spri da se sramuvash i togava misli za prznaniq v lubov i tem podobni![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Дубре.Първоначално написано от XxMyselFxX
Нямъ дъ тъ убиждами.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
няма нужда да му казваш като можеш да му го покажеш с действията си, жестовее ... фразата " ама аз те харесвам , ти харесваш ли ме " не е от най- вървежните![]()
Sometimes we put up walls not to keep people out, but to see who cares enough to break them down...
+1Първоначално написано от Hagu4ka
Is everybody going crazy?!?
+ 2Първоначално написано от Fortuna
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ми с думи...или по-скоро с действия
Много зависи от това от колко време се познавате, дали забелязваш разни намеци от негова страна и ред други неща.. Помисли малко..не е трудно да се досетиш дали някои има симпатии към теб и да действаш.Айде успех с момчето, дано се получи![]()
..Gia panta tha meino an rotas (music)
Ето така : " Харесвам те"![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
е отиваш и го заговаряш е тфа е най лесното![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
+1Първоначално написано от Hagu4ka
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Покажи му го в действие .. направо го целуни и ще видиш да и той те харесва, абе де да знам бебешки работи![]()
Just do it ...
Отваряш си устата и го казваш![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Аз също си харесвам едно моче което е в моя клас и сме заедно от 7 години . В последната 1 г. започнах много да го харесвам.Тои се държи много добре с мен и всяко междучасие го закачам . Тои дори в един час по музика ми каза "Еее....стига де нали знаеш колко те обичам " - а аз направо откачих. Но тои може да го е казал на шега или с приятелски чувства .Не знам но вече не мога да издържам и искам да му кажа , но ако тои ми се присмее и после разкаже на цели клас направоо....незнам .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^ тая тема е от 2008
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"всяко междучасие го закачам"
А той отвръща ли ти? Показвай му, че го харесваш. Покани го на разходка примерно след училище. Ей такива неща.
женско
Амии да сеедно обръща ми внимание , но аз съм много срамежлива и ме е стах ако му кажа че го харесвам да не ми откаже и после да разкаже на целия клас защото тогава ще ми иска да потъна в земята ... :Х :Х ;(
Събираш кураж .. ии действашМоже да му се усмихваш .., намигаш и всякакви подобни жестове а ако той е прекалено тъп да забележи .. иди и му кажи.
Не съм перфектен но си струвам!
Ок ще пробвам. Ние постоянно си говорим но за съвсем различни неща . Дори преди малко му писах да го питам за 1 задача и се направих че не мога да я реша
после малко си писахме но все за училище
Не мога да сабера. смелост опитвам се и ще се пробвам някак да му намекна .
,,Здрасти.Виж искам да ти кажа нещо.
Харесвам те,не си ми безразличен'' (или)
..Имам чувства към теб.''
Не е голяма философия.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Решила съм независимо от всичко и от всички в понеделник ще му кажа !!!!!!!!!![]()
![]()
Имаш ли смелост за лайв или ще му го казваш в чат или скайп...?